torstai 8. maaliskuuta 2012

mikä on meidän juhlapaikka?

Moni onkin mahdollisesti huomannut, että en ole paljastanut blogissamme juhlapaikkaamme. Syynä on se, että moni vieraistammekaan ei sitä tiedä ja  haluamme, että juhlapaikka on yllätys kutsujen lähettämiseen asti. Luulemme, että jotkut vieraistamme kuitenkin mahdollisesti blogia seurailevat.

Mutta haluaisin niin juhlapaikan teille lukijoille jo paljastaa!

Juhlapaikkamme on Helsingissä. Tärkein kriteeri juhlapaikan valinnassa oli, että sinne mahtuu kaikki 100 juhlavierasta samaan tilaan ja vielä jäisi runsaasti tilaa buffet-pöydälle, bändille ja tanssilattialle - nämä vaatimukset täyttyvät helposti juhlatilassamme. Juhlatila on tajuttoman kaunis ja tunnelmallinen ja sijaitsee poikkeuksellisessa, meille tärkeässä, miljöössä - näistä syistä säästymme turhalta juhlatilan koristelulta. Juhlatilaan saa viedä omat juomat, mikä oli meille myös tärkeä asia, sillä häissämme tullaan juomaan paljon sysmäläistä sahtia ja espanjalaista cavaa. :)

Joko arvaatte mistä tilasta on kyse?
Parin kuukauden päästä viimeistään tämän paljastan, tai milloin muuten kutsut saa lähettää? 3 kk ennen häitä? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti