tiistai 20. maaliskuuta 2012

Häät sulhasen tapaan Suomi

Mahtavaa tänään viimein alkaa Suomen Häät sulhasen tapaan! Telkkaristahan tulee jatkuvasti ulkomaalaisia hääohjelmia yllinkyllin, mutta suomalaisissa hääohjelmissa on vaan sitä jotain. Ehkä se on se myötähäpeän tunne. :)

Ikävä asia on, että kyseinen ohjelma on jaettu neljälle päivälle. Mielenkiintoisintahan on kuitenkin aina sulhasen järjestämä lopputulos, joten saa nähdä katsonko jatkossa ainoastaan perjantain jakson. 
Mutta tänään klo.20.30 tämä morsian tuijottaa Liviä!

Morsian on myös pohtinut, että pitäisikö meidän bloggareiden pitää omat Neljät häät? Olisi niin kiva päästä mukaan kauniisiin häihin, joiden järjestelyitä on seurannut jo jonkin aikaa. Kutsuja odotellessa...
Aikooko joku tämän vuoden hääpareista osallistua jonkun hääohjelman kuvauksiin?

12 kommenttia:

 1. Ideanahan tuo on loistava! Neljät häät ilman niitä miinuspuolia eli sitä haukkumista (mitä en kerta kaikkiaan ymmärrä miksi sitä pitää olla, niinkuin ohjelma ei muuten olisi kiinnostava) ja ilman että tarvii laittaa naamaansa telkkariin :)

  VastaaPoista
 2. Juu minäkin aion katsoa tänään liviltä hääohjelmaa..Kyllä nuo Suomalaiset hääohjelmat ovat paljon parempia kuin ulkomaalaiset, jotka ovat niin suuria ja mahtavia..
  Innolla siis nenä kiinni telkkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täähän oli hyvä ohjelma. Miellyttävä pariskunta. Harmi, että joutuu katsomaan nyt monena iltana.

   Poista
 3. Aika hauska idea! :D

  Meidän kokemukset suomalaisista hääohjelmista ovat aika pitkälti myötähäpeän täyttämiä, joten ei kyllä haluta osallistua mihinkään ohjelmaan. Ehkä haluan myös itse juhlat pitää yksityisenä tilaisuutena, vaikka toki blogissa niistä sitten puhutaan ja kuvia laitetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään halua omia häitäni telkkariin, vaikka moni on kannustanut meitä ilmoittautumaan esim. Neljät Häät-formaattiin. Kyseessä kuitenkin henkilökohtainen tilaisuus, mihin ei tv-kameroita tarvita.

   Poista
 4. Kiitos kun muistutit, tää on nähtävä :)

  VastaaPoista
 5. mä oon katellu noita hääohjelmia aina vähän sillä silmällä, että mitä ei ainakaan kannata tehdä. toki välillä on niitä ihan "normaaleitakin" häitä, mutta harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hääohjelmissa onkin parasta ideoiden saaminen omiin häihin.

   Poista
 6. mun mielestä elämää pitää elää ,eikä miettiä mitä muut ajattelevat...olen kokemusta taas rikkaampi ja oli mieletön kokemus olla tuossa ohjelmassa mukana...eihän niitä kuvauksia todellakaan ollut paljoa ja häistäkin ne lähtivät ajoissa pois : ) joten rauhassa saatiin viettää häät : ) mukavaa kevättä kaikille ja ollaan positiviisiä ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtava kuulla, että saitte ihanan kokemuksen ja varmasti ikimuistoiset muistot. Ja mahtava kuulla, että pääsitte nauttimaan häistänne myös ilman kameroita. :)

   Poista