keskiviikko 15. helmikuuta 2012

morsian ja äiti hääpukua sovittamassa

Tänään morsian kävi vihdoin sovittamassa Niinattaressa jo kauan aikaa sitten Suomeen tullutta pukuaan. Tukena oli oma äiti, joka ei ollut pukua aikaisemmin nähnytkään.
Ja huh helpotus - pukuhan oli kuin tehty morsiammelle!! Olipa puku kaunis tai sitten syynä oli vaan se, että morsian on nykyään niin timmissä kunnossa. :)
Morsian jännitti nimittäin melko paljon etukäteen, että mahdunko pukuun ja onko puku ollenkaan enään mieluisa. Onneksi jännitin turhaan.

Pukua joudutaan muokkaamaan ainoastaan ulkonäöllisesti, sillä siitä poistetaan morsiamen mielestä halvan näköisiä kukkia helmasta. Muuten puku onkin täydellinen - ei tarvitse lyhentää, suurentaa tai pienentää. En tiedä tosin tiedä miten käy, kun morsiandieetin kautta laihdun vielä ne puuttuvat 3kg. Pitää ennen kesää vielä käydä siten pukua sovittamassa, kun puku tulee ompelimosta.

Ja sainhan minä äidinkin liikuttumaan, kun päästiin myymälästä ulos tunnin kuluttua. :)

Asiaa käytiin juhlistamassa illlallisella ravintola Haviksessa. Olipas erinomaista ruokaa, kerrassaan suussasulavaa. Ja mukava miljöö ravintolassa muutenkin. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti