perjantai 27. tammikuuta 2012

postimerkit hääkutsuihin

Olemme jo hieman mietiskelleet millaiset postimerkit laitamme keväällä hääkutsuihin.
Postin tämän hetkisestä valikoimasta löytyykin kivoja postimerkkejä ja maaliskuussa ilmestyy tähän tarkoitukseen täydellinen postimerkki - Tahdon-postimerkki.

Tahdon

Koivunlehti

 Hajuherne

 Onnenpuu

Sydänystävälle

Meinaako moni teettää omat postimerkit hääkutsuja varten?

kuvat: Postin verkkokauppa

12 kommenttia:

 1. Me meinattiin myös tilata noita Tahdon- ja Onnenpuumerkkejä, mutta myös muutaman Norden: Merellinen Pohjola 2012-merkki isännän toiveiden mukaisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tiedosta, olen miettinyt omien merkkien tilaamista kun valikoimista ei ole oikein mikään ollut mulle tarpeeksi hääaiheinen, mutta tuo Tahdon-merkki tulee kyllä olemaan riittävä vaikkei täysin mun maun mukainen olekaan.

  VastaaPoista
 3. Me saatetaan teettää ihan omat postimerkit, jos rahavaranto antaa myöten. :)

  VastaaPoista
 4. Mä just tällä viikolla mietin tuota postimerkkiasiaa. Me lähetetään kutsut maaliskuun alussa ja voisi jo ihan hyvin päättää minkälaisen postimerkin laittaa. Mun mielestä se on tärkeetä että millanen se merkki on. Tuo Tahdon merkki on aika hieno, täytyy vielä miettiä että tekisikö sitten ihan omanlaisensa..

  VastaaPoista
 5. http://onnenhippusiaa.blogspot.com/2011/10/postimerkit.html <- Meidän postimerkit. Otettiin noi siksi kun ne sopi väreiltään ja muutenkin niin hyvin meidän kutsuihin. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo Tahdon-merkki tuli kyllä loistavaan aikaan sillä täälläkin ollaan pohdittu oman merkin teettämistä mutta nyt ei tarvitse! Sormukset on kyllä vääränväriset mutta siinä on pitsiäkin jota todennäköisesti tulee kutsukorttiinkin!

  VastaaPoista
 7. meillä mietitään myös tahdon -merkkiä, joka tulis sopivaan saumaan, nähtävästi. mietitään tosin myös, että onko se vähän liian nössö meidän kutsun kaveriks. toisaalta se on vaan postimerkki, joka mun mielestä ei kuitenkaan oo "bileitten" tärkein asia.

  VastaaPoista
 8. Onnenpuu-merkit on ihanat! Kivat on nuo tahdon-merkitkin, mutta onko ne sitten jokaisessa hääkutsussa tänä keväänä/kesänä?

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta. Onkohan Tahdon-merkit vähän liian helppo ja tylsä valinta. Pitää katsoa mikä sopii parhaiten meidän vaaleanpunaisiin kirjekuoriin.

   Poista
 9. Ihania postimerkkejä! Pitää varmaankin ostaa nuo Tahdon-merkit :)
  Olen käynyt täällä aiemminkin kurkkimassa, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan ;)

  Linkitin sinut omaan blogiini http://tillisayido.blogspot.com/ ja liityin nyt vihdoin tänne lukijaksi!

  VastaaPoista
 10. Me ollaan mietitty merkkien tilaamista virallisiin hääkutsuihin. Save the date kutsut menee noilla ''onnenpuu'' merkeillä :)

  VastaaPoista
 11. Mekin olemme mietitty noita samoja postimerkkejä Tahdon-postimerkkejä. Ne sopivat täydellisesti meidän väreihin.

  VastaaPoista