sunnuntai 15. tammikuuta 2012

häämessuiltu

Taas pääsi toteamaan, että messut on kyllä kivoja ja erityisesti häämessut!

Mentiin kaason kanssa messuille lauantaina klo. 14 aikoihin ja päivän lopussa saatiinkin rauhassa kävellä käytävillä; mukavaa, sillä aikaisemista vuosista on jäänyt mieleen kamala messuryysis.


Ensimmäiseksi kaason kanssa suunnattiin shampanjabaariin ja maisteltiinkin meidän häihin potentiaalista cavaa.

Hääpukunäytös oli ihana. Näytöksen jälkeen oli huojentunut olo - kun ymmärsi, että ei ole olemassa yhtä kaunista pukua kuin minkä olen itselleni hankkinut. Kampausideoita toivoin löytäväni näytöksestä, mutta ne oli melko perus banaanikampauksia kaikki - tylsää.


Sokos Hotellien, Radisson Blu ja Kämp Groupin ständeillä pyysimme uusia tarjouksia häitä edeltäväksi yöksi kaasoille ja morsiamelle. Lisäksi uusi  huomio oli, että tulemme varaamaan valmiiksi hoitakin huoneita jostain näistä Helsingin keskustan hotellista vieraitamme varten. 


Potentiaalia paikkoja painattaa paperituotteemme löytyi myös häämessuiltamessuilta. Ihanin oli Papershopin ja Studio Uniccon yhteinen ständi.

Kiva oli huomata, että messuilla oli paljon uusia potentiaalisia valokuvaajia. Näihin palaan myöhemmin.  

Mutta se oma täydellinen vihkisormus jäi edelleen löytämättä. Tavoitteena siis ruveta tosissaan kiertämään Helsingin kultasepänliikkeitä.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli sama fiilis hääpukunäytöksen jälkeen. Oma puku tuntu vielä kauniimmalta ja paremmalta kuin aikaisemmin :)

    VastaaPoista
  2. Itse en päässyt paikalle hajonneen selän takia ja kyllä harmittaa :/

    VastaaPoista