lauantai 7. tammikuuta 2012

häälahjalistamme

Tärkeintä häidemme kannalta luonnollisesti on, että mahdollisimman moni läheisistämme pääsee juhlimaan häitämme kanssamme ja tekevät tällä tavalla päivästämme ikimuistoisen. Tämän lisäksi, tulemme varmasti tekemään myös häälahjalistan, jos joku haluaa muistaa meitä muutenkin.

Häälahjalistamme tulee pääasiassa sisältämään häämatkaamme liittyviä juttuja, siihen palaan tässä keväällä, mutta listalle tulemme laittamaan myös perinteisiä lahjoja.
Toivomme juttuja, jotka kestävät mukana yhteisessä elämässä vuosien ajan, joten häälahjalistallemme tulee päätymään jotain tällaista:


Domus-tuoli, Artek

Karjalan laulujoutsen, Iittala

Tasaraita pussilakana, Marimekko
 Block-valaisin, Design House Stockholm

Mademoiselle, Artek

Aalto mattavalkoinen maljakko 160mm, Iittala

Kaikkki kuvat on Finnish Design Shopin sivuilta. Morsian olikin onnellinen kun huomasi, että kyseisille sivuille on mahdollista tehdä lahjalista.

2 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja teillä listalla :) Meiltä löytyy Block-valaisin *2 sekä Aalto-maljakoita useampia kirkkaina ja valkoisina.

  Nuo tasaraita-lakanat olisi ihanat, mutta niitä ei saa tuplapeittoon sopivina. Domus-tuoli myös tosi kaunis :) Meillä on Seiska-tuoleja sekä Aallon 66-tuoleja.

  Tuota Laulujoutsenta en olekaan nähnyt. Se on todella ylväs. Jotain lintua mekin ajattelimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on Aalto-maljakoita kymmenisen, pienestä isoon. Mutta tuo mattavalkoinen puuttuu ja on mielestäni täydellisen kaunis.

   Meillä on Ray Eamesin DSR-tuoleja. Nuo Aallon 66-tuolit on kyllä ajattoman kivat.

   Toikan linnut on kyllä kauniita. Vielä meillä ei asu yhtään lintua - toivottavasti häiden jälkeen.

   Tässähän ihan innostuu taas näistä sisustusjutuista :)

   Poista