tiistai 13. joulukuuta 2011

häämatka varattu!

Olemme varanneet häämatkamme!! Lähtö matkalle on heti häiden jälkeisenä maanantaina.
Lauantaina tanssimme häitämme, sunnuntaina nautimme toistemme seurasta Hotel Havenissa ja maanantaina lähdemme kahden viikon matkalle.

Ensimmäinen häämatka kohdevaihtoehtommehan oli Mauritius. Mutta rupesimme ajattelemaan, että mitä kyseinen kohde meille antaisi löhöilyn lisäksi, joten päädyimmekin hieman kiinnostavampiin kohteisiin.

Lähdemme tällaisiin maisemiin:














Eli me lähdetäänkin Balille ja Singaporeen!


kuvat: hotellien sivut ja google kuvahaku

11 kommenttia:

  1. IIIIIIIIK kuinka IHANAN näköistä!!!!!!! Niiin kade.... *huoh*

    VastaaPoista
  2. Oi vau! Teille tulee varmasti ihana matka. :)

    VastaaPoista
  3. bali ja surffaus on mun häämatkatoiveena myös! herra puolestaan tahtoo norjaan kalastamaan. taidetaan lähteä kahelle matkalle. :D

    VastaaPoista
  4. Oh my, ihanan näköistä!

    Meilläkin on häämatka edelleen ihan auki, itse haaveilen Malesiasta, mies taas haluaisi vuokrata talon Italiasta.

    Onneksi kyseessä on näin ihanat ongelmat. :D

    VastaaPoista
  5. Odotetaan kyllä innolla meidän matkaa, sillä ei olla aikaisemmin käyty Aasiassa.
    Yövytään Balilla kahdessa eri paikassa ja erityisesti noita vihreitä maisemia itse odotan.

    lotta ja ChoCo ymmärrän teitä - mun sulhanen olisi halunnut Pietariin. :)

    VastaaPoista
  6. Oih ja voih, tunnistin heti Balin :D. Mehän oltiin häämatkalla Balilla ja Hong Kongissa ja oli kyllä ihanaa, eli hyvät valinnat teitte! Missä päin Balia yövytte ja missä hotelleissa?

    VastaaPoista
  7. Saakohan tähän linkitettyä kuvaa... Näyttääkö tausta samalta kuin neljäs kuva ;) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc3/29064_1315317684651_1281966417_30764198_1744656_n.jpg

    VastaaPoista
  8. Wau ihanaa ja upeeta! Kyllä tännekkin kelpaisi tuollainen häämatka! Saako kysyä paljonko kahdelle hengelle tuollainen reissu kustantaa? *unelmoi unelmien häämatkasta*

    VastaaPoista
  9. Eevakaisa - ensimmäiseksi mennään Ubudiin ja siellä yövytään Alila Ubudissa www.alilahotels.com ja sen mennään rantakohteeseen Nusa Duaan, jossa yövymme The Bali Khamassa www.thebalikhama.com.
    Pitääkin kysellä jotain hyviä vinkkejä, mitä kannattaa tehdä ja kokea Balilla.

    Kitty - parin viikon matka maksaa reilu 2500€/hlö. Taidetaan tietää mitä pyydämme häälahjaksi... :)

    VastaaPoista
  10. Hei me lähdetään kanssa Balille! Mies on siitä Balista puhunut iät ja ajat, mutta tän sun postauksen jälkeen aloin vasta kunnolla tutkimaan paikkaa ja sehän on ihan täydellinen! Lennot on nyt varattu ja taidetaan palata reissusta juuri kun te lähdette :)

    Päätettiin varata pienen mietinnän jälkeen lennot ja hotellit itse. Ollaan reissussa reilu kaks viikkoa joista 1 viikko Lombokin Gilin saarilla ja loput Balilla: Ubud-Gianyar-Kuta ja ehkä Sanur, Jimbaran tai Lovina :)

    Tuo rokotuslista kauhistuttaa myös täällä :S Tuo malarian estolääkitys on käsittääkseni kuitenkin tablettina? Hepatiittirokotusten ottaminen olisi hyvä aloittaa puolta vuotta ennen matkaa, mutta luin kuitenkin, että lyhyemmälläkin aikavälillä se onnistuu, mutta kolmen sijaan neljänä annoksena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti? Mahtavaa!

      Ja vielä itse varasitte lennot ja hotellit, kadehdittavaa, itse en olisi jaksanut. Varmaan säästitte muutaman satasen tällä.

      Me ollaan aluksi Ubudissa ja sitten rannalla lähellä Nusa Duaa. Lopuksi paluumatkalla 3 päivää Singaporessa.


      Tuttavani tuli viime viikolla Balilta ja suositteli jotain juuri suomeksi ilmestynyttä Balin matkaopasta. En ole vielä käynyt kirjaa kaupoista etsimässä, mutta vinkiksi teillekin.

      Itse olen fiilistellyt tulevaa Balin matkaa täältä Dear Moments & Me blogista: http://dearmomentsandme.blogspot.com/ Cherry on tehnyt 3 postausta heidän häämatkastaan.

      Poista