perjantai 4. marraskuuta 2011

häävieraiden valokuvaaminen

Morsiuspari haluaisi, että kaikki vieraat tulee kuvatuksi hääjuhlassa.
Kuvaajan kanssa sovittiin, että vieraita ei kuvata siinä vaiheessa, kun vieraat onnittelevat morsiusparia, vaan asia olisi hoidettava jollakin muulla mukavammalla tavalla.

Morsian on ruvennut tykkäämään kuvien kaltaisesta ideasta - rentoa.
kuvat: We love pictures

Mutta missä välissä tämä aikataulullesi hoidettaisiin? Sillä valitettavasti valokuvaajamme ei voi koko iltaa valokuvauspaikan vieressä vartoa. Pitää miettiä...

9 kommenttia:

 1. Miten olisi heti juhlapaikalle tullessa? Tulisitte itse vähän myöhemmin paikalle. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä homma hoidetaan niin, että vihkitilaisuuden jälkeen on maljat ja kuvaus koko porukalla/sukulaisten kanssa. Sitten hääparista otetaan potretit samaan aikaan, kun juhlaväki saa hauskuuttaa itseään photo boothissa. :) Tämä vaatii toki kaksi kuvaajaa tai sitten varsinaisen kuvaajan lisäksi jonkun tutun (kuvausharrastajan) hoitamaan photo booth -kuvauksia.

  VastaaPoista
 3. Saara - en tiedä onko vieraat tarpeeksi rentoina tällaiselle kuvaukselle heti juhlapaikalle saavuttaessa.
  Varpunen - tuo olisikin hyvä hetki, kun morsiuspari on potketteja ottamassa. Pitääkin ruveta miettimään kuka vieraista voisi toimia kuvaajana.

  VastaaPoista
 4. Jep, joku vieraista kannattaa nakittaa tuohon photo booth hommaan, ellei teidän hääkuvaajalla ole aisaparia. Itse tarjoan mahdollisuuden myös kakkoskuvaajaan. Kannattanee siis kysäistä hääkuvaajaltanne käyttääkö hän jotain kakkoskuvaajaa ja paljonko siitä tulee lisää kustannusta.

  Oma kakkoskuvaajani on aina mukana koko päivän, joten aamulla toinen meistä on sulhasen matkassa ja toinen morsiammen. Kakkoskuvaaja hoitaa aina myös photoboothin.

  VastaaPoista
 5. suvun harrastelijavalokuvaajat on mietitty valmiiksi ja pitää ruveta rekrytoimaan heitä tähän työhön. :)

  VastaaPoista
 6. Tuosta photo boothista voi tehdä myös ihan oman ohjelmanumeron, jolloin myös yksi ja ainoa kuvaaja sen ehtii tekemään. Toimii!

  VastaaPoista
 7. kiitos Petteri tiedosta! Pitää kysyä valokuvaajaltamme hänen mielipidettä.
  Kävin muuten katsomassa Lumon ottamia hääkuvia - olipas kauniita.

  VastaaPoista
 8. Tuon photoboothin voi myös hoitaa niin, että kamera laitetaan paikoilleen ja käytetään itselaukaisinta. Näin jokainen voi käydä ottamassa "itse" kuvat.

  VastaaPoista
 9. kiitos Anonyymi tuosta hyvästä toteuttamiskelpoisasta vinkistä!

  VastaaPoista