maanantai 7. marraskuuta 2011

hääpäivän ohjelman suunnittelua

Lähes ainut asia, joka on aiheuttanut tähän mennessä morsiamelle häästressiä on ajatukset siitä miten meillä riittää ohjelmaa vieraille koko päiväksi. Oliko klo.13.00 valittu vihkiaika kuitenkin liian aikaisin?
Emme halua hääjuhlaan turhia leikkejä täyttämään ohjelmaa, lähinnä toivomme paljon puheita ja musiikkia.

Tässä alustavaa suunnitelmaa hääpäivällemme:
klo.11.00 Pukeutuminen
klo.12.00 Sulhanen ja Bestman lähtevät kirkolle
klo.12.15 Morsian ja kaasot lähtevät kirkolle
poseerausta Helsingin keskustassa
klo.12.30 Sulhanen ja Bestman saapuvat kirkkoon
klo.12.45 Morsian ja kaasot saapuvat kirkkoon
klo.13.00 Vihkiminen
klo. 13.45-14.30 Häävieraat siirtyvät hääpaikalle
Hääparin valokuvaus Helsingin keskustassa
Hääpari saapuu hääpaikalle
klo.15.00 Onnittelut ulkona
klo.15.30 Onnittelumalja
klo.15.45 Siirtyminen pöytiin, bestman/kaaso kertoo käytännön asioista
klo.16.00 Hääateria
avoin mikrofoni
morsiamen äidin ja sulhasen isän puheet
klo.18.00 Hääkakun leikkaus
avoin mikrofoni
kaasojen, bestmanin ja sulhasen puheet
klo.20.30 Häätanssi + Bilebändi High5
klo.22.00 Musiikkia 1x 45min
hääkimppu ja sukkanauha
klo.23.00 Musiikkia 1 x 45min
klo.01.00 Kotimatkalle

Rauhoittakaa siis minua sanomalla, että hääpäivä kuluu nopeasti ja hääpäivänä tulen toivomaan, että aikaa olisi jopa enemmän kaikelle ihanalle.

11 kommenttia:

 1. Aika lyhyt aika varattu kuvaukselle. Kuvataanko teitä ollenkaan vieraiden kanssa (sukulaiset, bm ja kaaso)? Tällaiset asiat kannattaa ottaa aikataulutuksessa huomioon.

  VastaaPoista
 2. Meille antoi kuvaaja ohjeeksi, että miljöössä kuvaamisen kannattaa varattaa 75 minuuttia. Meillä on tarkoituksena juhlan lomassa ottaa kuvia minusta ja kaasoista, perheistä, bestmanista jne.

  JA aika kyllä kuluu kuin siivillä! Meillä sama runko, koska vihkiminen myös klo 13. Meillä on kyllä ohjelmaa muutama juttu sovittuna, ei mitään leikkejä kuitenkaan.

  VastaaPoista
 3. Meillä vihkiminen vasta 16.15 ja juhlapaikkaan n. 30 min ajomatka. Ensimmäinen aika olisi ollut 15.00, mutta sitä emme onnistuneet saamaan.

  VastaaPoista
 4. Meilla vihkiminen on myos klo 1300 ja mietin, etta onko siina tarpeeksi tekemista, mutta kun luin sinun aikataulun, luulen etta meilla menee ihan hyvin koska juttelut ja puheet tehdaan kahdella kielella ja se vie tietty aikaa. :)

  VastaaPoista
 5. Miten meillä voikaan mennä suunnitelmat näin samaa tahtia? Itse pohdimme juuri aikataulua myös, hih ;)

  Bella

  VastaaPoista
 6. Heh, meillä taas pohditaan kuinka saada kaikki ihana ohjelma mahtumaan päivään, kun juhla alkaa vasta klo 19. Käymme vihillä vain ihan parin lähimmän kanssa ja illalla vasta ovat kaikki muuta vieraat kutsutut.

  VastaaPoista
 7. Helpottavaa kuulla, että muillakin on vihkiminen klo. 13.00. Itse halusimme kyseisen ajan Helsingin Tuomiokirkosta, niin ei tarvitse odottaa edellistä paria uunista ulos, kun ollaan ensimmäiset. :)

  Kiitos huomioista, että valokuvaamiseen tarvii paljon aikaa. Juhlapaikallakin haluamme ottaa potretteja, joten sillekin pitäisi saada aikaa johonkin väliin.

  VastaaPoista
 8. Neljä ja puoli tuntia syömiselle ja puheille on kyllä aika paljon. Ellei sitten suvussa ole jotain maraton-puheiden pitäjiä, niin tavallinen puhe on vain 5-15min - ja toisaalta, onko se kenenkään etu jos on pidempi? Jos ajatellaan että syömiseen menisi tuosta vaikkapa se 2,5h niin kaksi tuntia puheita on kyllä aika paljon. Että ehkä kuitenkin joku hääleikki siihen? Tai stand upia?

  -a-

  VastaaPoista
 9. -a- onneksi oot olemassa ja aikatauluttamassa. :) Kiitos huomioista!
  hääleikit - ei, ehkä, joo, en tiedä - toivottavasti jotkut yllättäisi :)
  Stand up - joo, jos budjetti venyyt

  VastaaPoista
 10. voisiko kuvia ottaa ennen vihkimistä? olen joskus ollut häissä, jossa morsiusparia jouduttiin odottamaan hääpaikalla TOSI kauan kun olivat kuvattavina eikä maljojakaan päästy nostamaan...tuli jo turhautunut olo ennekuin koko juhla oli päässyt edes alkamaan...ja olethan varautunut vesisateeseen :(

  VastaaPoista
 11. Anonyymi - me emme valitettavasti voi ottaa kuvia ennen vihkimistä, sillä tapaamme toisemme vasta alttarille. Ehkä tyhmää, mutta sen verran perinteinen on tämä morsian. :)
  Hyvä kun toit esiin tuon vesisateen, pitää miettiä vaihtoehto B:tä.

  VastaaPoista