sunnuntai 7. elokuuta 2011

TunnustusSain Marrashäiden Bridelta tunnustuksen. Ihana juttu. Kiitos! Morsian tykkää!
Tunnustuksen perusteena oli, että tunnustus sopii hyvin blogini väriteemaan. :)

Tunnustukseen kuuluu kertoa lukijoille lempiväri, lempiruoka ja paikka minne haluaisi mennä.


Lempiväri
Vaaleanpunainen on aina ollut vaaleanpunainen. Luulen, että se on jäänyt lapsuudesta, jolloin äiti puki minut vaaleanpunaiseen. Nykyään pukeudun harvemmin vaaleanpunaiseen, mutta jotenkin aina kaupassa löydän nätit vaaleanpunaiset vaatteet. Kotimme sisustus on pääasiassa valkoinen, mutta joitakin vaaleanpunaisia asioita kodistammekin löytyy.


Lempiruoka
Olen kaikki ruokainen ja tykkään syödä. Rakastan hyvissä ravintoloissa käymistä. Mielestäni ravintoloillallinen on parasta vapaa-ajan toimintaa sekä kotimaassa että ulkomailla. Toinen innostuksen kohteeni on brunssit ja käymme usein sulhasen kansa testailemassa uusia brunssipaikkoja Helsingissä. Suosikki aamiainen on ehdottomasti kuitenkin Kluuvikadun Fazerilla. Valitettavaasti morsiandieetin vuoksi olen yrittänyt löytää iloa elämän muidenkin kuin michelin-tähden ravintoloiden kautta.

Paikka, minne haluaisin mennä
Ylläpidän jatkuvasti listaa paikoista, kaupungeista ja maista, jonne haluaisin päästä. Tällä hetkellä listalla on mm. Kööpenhamina, New York, Ranskan riviera, Toscana, Kroatia.  Muutaman viikon päästä pääsen Santorinille, jonne olen halunnut mennä muutaman vuoden ajan.


Haluan antaa tunnusten eteenpäin seuraaville blogeille.
Kosittiin. Tahdomme. - ihanan selkeän tyylikäs blogi, jonka bloggaajat kirjoittelevat mukavasti. Häät samoihin aikoihin omien häittemme kanssa.
Mrs. hääblogi - tykkään blogin tyylistä ja selkeydestä.

1 kommentti:

  1. Kiitos tunnustuksesta :) Kävin heti heittämässä sen eteenpäin kahdelle muulle bloggarille.

    VastaaPoista