perjantai 6. toukokuuta 2011

minkälaisia kukkia on tarjolla loppukesällä?

Morsiamelle iski tänään stressi. Olisiko sittenkin pitänyt valita hääpäiväksi, jokin alkukesän päivä? Onko loppukesästä tarjolla miten laajasti erilaisia kukkia? Pioneita tämä morsian ei ainakaan saa enään loppukesänsä häihin. Mistä muista unelmiensa kukista morsian joutuu luopumaan?

Sitten kun löydämme sopivan floristin, ajattelin mennä hänen luokseen alla olevien referenssikuvien kanssa. Näitä kuvia kuin katselee, niin huomaa, että melko romattinen tyyli tätä morsianta viehättää. Eihän se niin pitänyt olla, haluamme modernit häät. Saa nähdä minkälaiset kukat häihimme lopulta saamme.
 


 

 

 

 

 


 

 

5 kommenttia:

 1. Iso osa suomen leikkokukista tuodaan hollannista, "kukkahuutokaupoista" Kukkia jotka tulee lämpimimmistä maista saa aina. Näihin kuuluu ainakin ruusut ja yleensä eksoottiset kasvit. Lähikukat on sitten kausikamaa. Minäkin pohdin justiinsa tota kukkahommaa ja on varmaan pakko alkaa ahdistelemaan floristia näin jo vuotta ennen että tietää mitä saa!

  VastaaPoista
 2. Hmm. Ystäväni meni viime vuonna elokuun viimeisenä viikonloppuna naimisiin ja sai kuin saikin morsiuskimppuunsa lempikukkiaan pioneita vielä silloinkin. Joten kysele ja vaadi ihmeessä, niin jostain niitäkin ihanuuksia kimppuusi kaivetaan. Vaatiminen on morsiammien perusominaisuus ;)

  VastaaPoista
 3. mahtava uutinen Zennigah!! Eräs floristi minulle nimittäin sanoi, että turha toivoa pionien perään. Eli täytyy löytää se oikea kukkakauppa ja floristi. Ja rahalla varmasti saa ihan mitä kukkaa ikinä keksii haluta.

  VastaaPoista
 4. Hmm, mihinköhän minun aiemmin kirjoittamani kommentti on kadonnut :O no, enivei. Kirjoittelin, että viime kesänä naimisiin mennyt ystäväni sai elokuun lopussa oleviin häihinsä vielä vaatimalla pioneita kimppuunsa. Joten jos osaat metsästää hyvän paikan, niin varmasti niitäkin kimppuusi vielä saat :)

  VastaaPoista
 5. Hei Zennigah. Bloggerissa oli jotain ongelmia viikonvaihteessa ja huomasin, että kommentteja oli sen aikana valitettavasti kadonnut. Mutta mahtava kuulla. Minun pitää löytää oikea kukkakauppa ja floristi. Ja rahalla varmasti saa mitä vaan haluaa.

  VastaaPoista