maanantai 23. toukokuuta 2011

juhlapaikaksi NJK?

Olemme maksaneet jo varausmaksun tietystä juhlapaikasta, joka täytti tärkeimmät kriteerimme. Juhlatila on niin avara, että kaikki noin 100 vierasta mahtuvat samaan tilaan, iso tanssilattia, paikan kauneus, juhlatilaan voi viedä omat juomat jne. jne. Valitettavasti valitsemassamme juhlapaikassa on miinuksiakin, kuten sen fyysinen sijainti. MUTTA nyt tämä morsian rupesi miettimään juhlapaikka asiaa uudestaan, sillä NJK:lta oltiin yhteydessä, että meillä on vielä alustava varaus heille. 
Kävimme katsomassa ravintola NJK:ta viime kesänä ja talohan on mielettömän kaunis ulkoapäin. Tämä morsian ei tosin tykästynyt itse keskisaliin, jossa meidänkin tapauksessa kaikki vieraat olisivat. Keskisaliin mahtuu yli 100 ihmistä istumaan. Mutta miten paljon saaliin jäisi tilaa bändille ja tanssimiselle? Ruokahan NJK:lla on taivaallista, mikä sopisi meille, jotka rakastamme hyvää ruokaa. Ja onkohan sisustus vähän liian merihenkinen meidän makuun?

Lupasimme tehdä viimeisen päätöksen tämän viikon aikana...

3 kommenttia:

 1. Meillä on myös varaus voimassa NJK:lle ensi kesäksi, vaikka olemmekin oikeastaan jo varanneet toisen juhlapaikan. Emme vain ole maksaneet vielä varausmaksua, joten siihen asti katsellaan...

  NJK oli itselläni alusta asti ehdoton ykkösvaihtoehto. Upealla paikalla meren ympäröimänä, loistava ruoka ja henkilökunta sekä kiva ilmapiiri. Mutta koska kyseessä on ravintola omine anniskeluoikeuksineen, oli se meille se suurin kompastuskivi. Meidän "hippikaverit" eivät todellakaan maksa omia juomiaan, ja koska emme halua häistämme pönötysjuhlaa liian vähäisen alkoholin tarjonnan takia, päädyimme sitten aivan toisenlaiseen paikkaan, johon saa roudata alkoholit itse.

  Lisäksi (n. kuukausi sitten NJK:ssa käyneenä) itseäni kammoksutti lokkien jätökset ravintolan pihapiirissä, piha oli täynnä sitä itseään. Ainakin meidän juhliin on tulossa aika paljon lapsia, joten pienet lapset + lintujen jätökset = huono yhdistelmä. Enkä välttämättä halua omaa mekkoanikaan uittaa siellä seassa :) Ihana paikka silti.

  VastaaPoista
 2. Niin ja saako kysyä, minkä paikan olitte ensin varanneet?

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin luulen, että annamme NJK:n jollekin toisille, jotka haluavat sitä enemmän. Pysymme luultavasti siis ensimmäisessä suunnitelmassamme. Ja tuo omien juomien vieminen juhlatilaan, on iso plussa meidänkin juhlapaikassa.

  En ole tosiaan blogissa vielä paljastanut juhlapaikkaamme. Luultavasti paljastus tapahtuu vasta siinä vaiheessa, kun kutsut ovat lähetetty. Pysyy jännitys läheisille siihen asti - jos joku tutuista mahdollisesti lukee blogiani.

  VastaaPoista