keskiviikko 26. tammikuuta 2011

television hääohjelmat

Morsian on haltioissaan kun saa seurailla televisioista eri hääohjelmia.
Tällä hetkellä seurannassa ovat:

Livin Neljät häät Amerikassa. Samassa ohjelmassa näkee neljät eri häät - mahtavaa! Ehkä kuitenkin liian amerikkalaista tämän morsiamen makuun, mutta mahtavaa viihdettä ja ehkä joitain toteuttamiskelpoisia ideoita löytyy omiinkin häihin. Ja kyseisestä ohjelmastahan on odotettavissa suomalainen versio. Sitä kovasti jo odottelen.

Häät haltuun, joka tällä hetkellä esitetään arkisin Nelosella. Hääsuunnittelija Jane Dayus-Hinch on kerrassaan ihastuttava! Ohjelmassa morsiusparilla on isoja ongelmia häiden suunnittelussa, kunnes he saavat käyttöönsä Janen 3 toivomusta ja lopputuloksena on aina täydelliset häät.

Livin Häät sulhasen tapaan. Miksi kukaan morsian haluu osallistua kyseiseen ohjelmaan? Kyyneleitä nähdään nimittäin usein tässä ohjelmassa. Itse ainakin nautin siitä, kun saan olla mukana suunnittelemassa omia häitäni.

Livin Morsiandieetti motivoi tätä morsianta. Minulla on onneksi enemmän aikaa kiinteytyä kuin ohjelman morsiamilla. Muutamassa kuukaudessa morsiamet saavat uskomattomia tuloksia aikaan ja mahtuvat unelmiensa hääpukuun. 

Kakkosen Satuhäät on tietysti jo legenda. Välillä ohjelmaa katsoessa suurin tunne on myötähäpeä. :) Odotan innolla minkälaisia uusia satuhäitä tällä tuotantokaudella on vielä tulossa. 
 

6 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon noita hääohjelmia, kun niitä noin listaa! Ja olen samaa mieltä että usein Satuhäistä saa enemmänkin ideoita siitä, miten häitä ei kannata järjestää :P Tuleekohan tänä vuonna myös Meidän Häät-ohjelma? Siinä myös myötähäpeä se suurin tunne yleensä!

  VastaaPoista
 2. Taisi olla juuri Satuhäiden tuottaja, joka haastattelussa mainitsi että ohjelmaformaattia on ihan tarkoituksella käännetty "hullumpaan" suuntaan pari vuotta sitten. Ja ymmärtäähän sen, ei katsojia kiinnosta "ihan kivat normihäät".

  VastaaPoista
 3. Joanna: Meidän Häät- ohjelman uusia tuotantokausia myös kovasti odottelen. Itse tykkään kyseisestä ohjelmasta, kun siinä oikeesti seurataan parien häiden suunnittelua.

  VastaaPoista
 4. Itsekin odotan Meidän häät -ohjelman uusia jaksoja, mutta olen päätynyt jo siihen, että ohjelma on kuopattu kaikessa hiljaisuudessa. Lola nimittäin juontaa maaliskuussa Subilla alkavaa Suomen kaamein kämppä -ohjelmaa, joten tuskin on kahdessa ohjelmassa samaan aikaan?

  VastaaPoista
 5. Kira: Ohjelman sivuilla lukee tosiaan, että ohjelma on tauolla. Jäämme siis odottamaan, että kuinka pitkä tauosta tulee. Suomen kaamein kämppä - kuulostaa sekin mahtavalta viihteeltä. :)

  VastaaPoista
 6. Musta oli niin ihana seurailla hääohjelmia häitä suunnittelessa :)Yhä tulee Satuhäitä silloin tällöin katsottua mutta siinä on välillä vähän liiankin ihmeellisiä häitä :P

  VastaaPoista