sunnuntai 23. tammikuuta 2011

häävalokuvaaja

Hyvän valokuvaajan löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista häiden suunnittelussa. Valokuvat ja muistot ovat kuitenkin ne mitkä meille jää hääpäivästä. Kauniit ja monipuoliset kuvat on tietysti tärkeää. Mutta yhtä tärkeää on, että kuvaaja on mukava, rento, kohtelias, nuorekas ja ammattitaitoinen. Morsiuspari ei ole tottunut olemaan esillä, joten on tärkeää, että valokuvaaja saa meidät rentoutumaan linssin edessä. Toivomme myös, että valokuvaaja sulautuu juhlavieraiden joukkoon, niin ettei sukulaiset ja ystävät edes huomaa, että heitä mahdollisesti kuvataan.

Morsiuspari on valitsemassa alla olevista valokuvaajista kuvaajan omiin häihinsä. Olemme saaneet heiltä kaikilta erittäin hyvää palvelua tähän asti, kun olemme tiedustelleet heidän halukkuuttaan valokuvata hääpäivämme. Mikä on teidän suosikkinne?6 kommenttia:

 1. Heippa!

  Ihan pakko mainostaa minun ja tulevan mieheni ottamia hääkuvia :) Emme vielä varsinaisesti tee hääkuvausta työksemme mutta tarkoitus olisi aloittaa ensi kesänä, jolloin tarjoamme myös sellaisia hääpaketteja, joihin kuuluu dokumentaarisen kuvauksen lisäksi meikki/kynsipalvelut. Ja edullisesti tottakai!

  http://nuuh.kuvat.fi/kuvat/
  http://outbox.pp.fi/tkk/

  VastaaPoista
 2. Valitkaa sellainen, jonka persoona miellyttää eniten. Hän todennäköisesti ymmärtää teitä ja toiveitanne parhaiten ja saa rennon tunnelman aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Olet ihan oikeassa siinä, että sormuksen ja muistojen lisäksi hääpäivästää jää jäljelle ainoastaan kauniita valokuvia. Siinä mielessä kuvaajan valitseminen on äärettömän tärkeää, ja vieläpä sellaisen, jonka kanssa tulee juttuun mahdollisimman hyvin. Hääparin ja kuvaajan välinen kemia kuitenkin välittyy kuvista.

  VastaaPoista
 4. Me valitsimme Sakari Röyskön 2010 Mennään naimisiin -messujen perusteella. Meihin teki vaikutuksen Sakarin olemus. Meille oli tärkeää, että meillä synkkää heti valokuvaajan kanssa ja tässä tapauksessa toive toteutui!:)

  VastaaPoista
 5. SUVI. Mahtavan kuvaajan valitsitte! Hän vaikutti kyllä messuilla todella ammattitaitoiselta ja mukavalta. Saatte varmasti mielettömiä kuvia! Mukava kuulla sitten miten teillä ja Sakarilla yhteistyö sujuu. Ehkä mekin päädymme Sakariin - asia vielä kovasti mietinnässä.

  VastaaPoista
 6. Varoituksen sana kuvaajasta Tuomo Lampinen. Hän kuvasi meidän häissä ja saimme kuvat CD:llä vasta 6kk päästä ja nekin vasta kun olimme tehneet valituksen kuluttajaviranomaiselle. Hän lupasi meille hyvityksenä 50 lisäkuvaa, joita emme ole tähänkään päivään mennessä saaneet. :(

  VastaaPoista