lauantai 15. tammikuuta 2011

häämarssi

Morsiuspari kävi häämessuilla kuuntelemassa kanttori Sanna-Maarit Hakkaraisen pitämän Miten valitset häämusiikin?-luennon. 
Siitä insiroituneena olemme kuunnelleet seurakunnan sivuilla eri häämarsseja. Yksi ehdoton suosikki on jo noussut ylitse muiden. 
Mikä on sinun suosikkisi? Käy kuuntelemassa täältä >>

5 kommenttia:

 1. Pienenä ajattelin aina astelevani alttartille Melartinin tahtiin, opettelin soittamaan sen pianollakin ;). Elgar ja Kuula ovat valtavan kauniita ja niiden kohdalla ei voi mennä vikaan, mutta pakko antaa puolueellinen ääni Pachelbelille. Sen tahdissa itse astuin yhdet elämäni merkittävimmät askeleet ja vaikea on pidätellä itkua kun kuulee Kaanonin. Kauniimpaa kappaletta kuin se ei minulle ole.

  VastaaPoista
 2. Kyllä olen minäkin itkeskellyt, kun olen kuunnellut näitä häämarsseja. Sisääntulo marssi on jo päätetty, vielä pitäisi miettiä sopiva lähtömarssi.

  VastaaPoista
 3. Pachelbelin Canon on oma lempimarssini, aivan ihana! Me kävimme häitä suunnitellessa Tuomiokirkkoseurakunnan häämusiikki-illassa jossa kanttori soitteli eri häämarsseja. Siinä kuuli hyvin miltä marssit kirkossa kuulostavat, kannattaa sellaiseen mennä.

  VastaaPoista
 4. Ida! joo, Canon on koskettavan kaunis! Oon yrittänyt Kirkko&Kaupunki lehdestä kovasti seurata, milloin seuraavaksi kyseisiä häämusiikki/Tahdon- iltoja järjestetään.

  VastaaPoista
 5. Me oltiin silloin toukokuussa siinä häämusiikki-illassa, en usko että niitä kovin usein järjestetään. Varmaankin pari kertaa vuodessa.

  VastaaPoista