torstai 25. marraskuuta 2010

dokumentaarinen hääkuvaus

Morsiamelle hyvän häävalokuvaajan löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista hääsuunnittelussa. Morsiuspari haluaa muistella tulevaisuudessa hääpäiväänsä kauniiden kuvien kautta.

Mutta mikä valinnan vaikeus! Helsingissä työskentelee toinen toistaan parempia kuvaajia, joiden portfoliot ovat tehneet morsiameen lähtemättömän vaikutuksen. Morsian voisi selailla häävalokuvia päivätolkulla.

Olemme olleet yhteydessä alla oleviin valokuvaajiin ja pyytänyt tarjousta. Häävalokuvaaja tulisi kuvaamaan koko hääpäivän - aamun valmisteluista siihen asti, kun hääpari poistuu juhlista.

Tässä listaa morsiamen suosikeista:
Tuomo Lampinen
Pasi Nikkanen
Jukka Veijalainen
Sakari Röyskö
Eveliina Mustonen
Eero Pykäläinen
Arto Ketola - ei ole vastannut tarjouspyyntöön
Tuukka Ylönen - ei ole vastannut tarjouspyyntöön

Morsiuspari on luultavasti tehnyt päätöksensä. Mutta päätös vahvistuu sitten, kun olemme tavanneet kuvaajan henkilökohtaisesti keväällä suunnittelupalaverin merkeissä.

6 kommenttia:

 1. Täältä ääni Pasi Nikkaselle, upeita kuvia!

  VastaaPoista
 2. JOO! Pasi on vahvoilla minunkin mielestä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heidi näistä, laitoin vinkkejä eteenpäin. Kiva blogi! :)

  -A

  VastaaPoista
 4. Kiitos näistä vinkeistä!!! Me juuri saatiin hääpäivä sovittua, 8.9.2012, ja nyt ihan kauhealla tohinalla miettimään kaikkea mitä tarvitsee ottaa huomioon! Tämä lista pitää ottaa kyllä talteen!

  Käy kurkkaamassa omia sivujani: http://rouvaksi2012.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Mukavaa Tuleva rouva, jos näistä oli apua. Ylläolevien lisäksi meidän suosikki oli VP Kangas.
  Blogisi vaikuttaa oikein kivalta - taidanpa ruveta sitä seurailemaan.

  VastaaPoista
 6. En voi suositella Tuomo Lampista! Hän on pantannut kohta kolmen kuukauden ajan hääkuviamme, vaikka kuvaussopimuksen mukaan kuvat olisi pitänyt toimittaa kuukauden sisällä häistä ja kuvaaminen & kuvat on maksettu jo ennen häitä. Lampinen ei enää vastaa edes sähköposti- tai tekstiviestikyselyihimme. Tämmöistä kohtelua en toivo kenellekään muulle tuoreelle avioparille!

  VastaaPoista