sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Cavaa!!

Juhlatilaamme saa tuoda oman pitopalvelun ja näin ollen saamme myös hankkia sinne omat juomat kustannustehokkaasti. Viininystävinä olemme seurustelusuhteemme aikana usein keskustelleet häissämme tarjottavista viineistä. Viinivaihtoehtoihin tulevan varmasti palaamaan blogissamme myöhemmin.

Alkumalja kuohuviinin olemme helposti rajanneet suosikki maahamme ja suosikki viinitilamme. FREIXENET tekee mielestämme parasta Cavaa! Olemme rajanneet vaihtoehdot kahteen seuraavista. Näitä sitten tulemme maistelemeen ennen kesää 2012 useasti ja miettimään niiden plussia ja miinuksia.

Erittäin kuiva, pirteähappoinen,
omenainen ja hennon mineraalinen.

Puolikuiva, pirteähappoinen, hennon hunajainen ja aprikoosinen. 

2 kommenttia:

  1. Cava on hyvää! Käytiin muutamia vuosia sitten tyttöjen reissulla Barcelonassa ja tarkoitus oli käydä Freixenet´n viinitilalla. Sepä olikin kiinni jonkun erityistilaisuuden takia ja päädyttiin Codorniun tilalle, joka ei ollut kaukana sekään. Oli valtavan kaunis paikka ja Codorniun cava on myös namia ;).

    VastaaPoista
  2. Ooh, nam nam. Meillä juodaan ihan vain kuohuviinit kun onnitellaan. silloin, kun vieraat saapuvat ja me olemme kuvattavana, saavat vieraat heti kätösiinsä lämpöisen juoman: kuumaa mehua tai kaakaota :)

    Ps. kurkkaa blogiini: http://blackblingwhite.blogspot.com/

    VastaaPoista