keskiviikko 5. syyskuuta 2012

sikarikerho kokoontui häissämme

Miehet, sikarit ja viskiä  - ehdoton juttu ainakin meidän häissä.
Sulhanen oli askarrellut sikareihin personoidut sikarivyöt.
Pojat karkasivat sikarille heti kakun ja viimeisten puheiden jälkeen.

 kuvat: PASI NIKKANEN
Kuvien kopiominen kielletty. 

5 kommenttia:

 1. Hei ja kiitos blogista! Kuinka paljon sikareita varasitte vieraille yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistaakseni noita paksuja sikaireita oli noin 15 kpl. Sen lisäksi oli muutama aski pikkusikareita. Sulhanen laski etukäteen kuinka montea sikarinpolttajaa vieraissa on, minkä vuoksi osasi varautua oikealla määrällä hienoja sikareita. Viski sen sijaan loppui kesken, kun sitä oli ainoastaan 1 pullo.

   Poista
  2. Hei! Olisin kiinnostunut miten teidän häissänne hoidettiin juhlapaikan valmiiksi laitto. Tarkoitan siis photoboothin ja sikareiden ym esillelaittoa. Saitteko jo edellisenä päivänä valmistella tilan? Me olemme varaamassa Tenaljia omiin häihimme, mutta juhlapaikan valmiiksilaitto mietityttää, jos paikalle pääsee vasta hääpäivänä klo10. Olen lukenut blogisi jo kertaalleen läpi ja päädyin tänne uudelleen, kun suunnitelmani taas starttasivat pienen tauon jälkeen. Teillä oli kyllä upeat häät!!

   Poista
  3. Sulhanen värväsi ison joukon kavereitaan hääpäivänä avuksi. Saatiin mennä tilaan muutama tunti aikaisemmin kuin normaali sopimukseen kuului, milä helpotti suuresti sillä vihkiminen oli jo klo 13.

   Sulhanen kavereineen hoiti pöydät ja tuolit paikoilleen, vei juomat varastoon, somisti tilan (sikarit, pöytäkartta, kynttilät, photophoot ja yms.)

   Pitopalvelumme hoiti onneksemme kaiken muun. Esim kattoivat pöydän istumajärjestyksen mukaisesti, laittoivat kukat, asettelivat menut ja ohjelmat yms. Heistä oli iso apu.


   Ihania hääjärjestelyitä teille. Tenalji on kyllä upea juhlatila.

   Poista
  4. Kiitos vastauksesta! Epäilen kyllä, että mekin värväämme apulaisia somistukseen. Kiva kuulla, että mahdollisesti voi päästä aiemminkin tilaa laittamaan valmiiksi. Täytyykin pitää mielessä ja kysellä sitten lähellä hääpäivää.

   Olemme pitopalveluakin jo miettineet ja he ovat ymmärtääkseni myös sellaisia, että laittavat kukat, paikkakortit, menut ym paikoilleen. Se kyllä auttaa hirmuisesti!

   Ja kiitos! Ihana päästä suunnittelemaan häitä nyt tarkemmin, kun paikka on tiedossa!

   Poista