tiistai 17. heinäkuuta 2012

sääennustusten tarkkailu

Morsian meni sitten katsomaan seuraavien 25 päivän sääennustuksen. Hääpäivällemme luvataan tällä hetkellä puolipilvistä ja sadekuuroja.
Mutta eihän se haittaa jos hääpäivänä sataa? Eihän?
Olisimme vaan niin mieluusti kävelleet ulos kirkosta ihanaan auringonpaisteeseen. Mutta onneksi sääennustukset ehtivät vielä moneen kertaan muuttumaan.

Ainoat asiat johon mahdollinen sade  loppujenlopuksi vaikuttaa hääpäivänämme on:
- morsiamen ja kaasojen siirtyminen hotellilta kirkkoon
- ryhmäkuvaus kirkon ulkopuolella
- vieraiden siirtyminen Kauppatorille ja Suokissa venelaiturista kävely juhlapaikalle
- hääpotrettien kuvaaminen Helsingin keskustassa ja Suomenlinnassa
- morsiusparin siirtyminen veneellä Suomenlinnaan 
 

8 kommenttia:

 1. Onneksi sade hääpäivänä tietää onnea liittoon ;)

  -Haley

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo uskomus on vaan keksitty piristämään niitä, joiden hääpäivänä sataa. :)

   Poista
 2. Saa muuten hienoja kuvia jos taustalla on tummia pilviä eli älä huoli! Tulee varmasti hyvät juhlat. :) http://www.photocine.org/pc/wp-content/uploads/2012/01/perth-wedding-photographer-clouds.jpg

  VastaaPoista
 3. Meilä on nyt lauantaina h-hetki ja sääennustus on viimeisen viikon aikana muuttunut joka päivä. Joka toinen päivä luvataan aurinkoa ja joka toinen päivä sadetta.. Olen päättänyt että paras sääennuste on kun katsoo samana aamuna ulos ;)

  Onneksi meilläkin juhlapaikka on täysin sisätiloissa, joten sillä lailla se ei juhlaa haittaisi. olisi vain kiva saada otettua viralliset hääkuvat ulkona ja toivoisin ettei kirkosta ulostullessa sataisi kaatamalla :)

  Jokatapauksessa olen itse yrittänyt ajatella, että loppuen lopuksihan nuo on aika pikku vikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä tuo. Ja tuskin te edes hääpäivän aamuna ehditte murehtimaan säätä.

   Potrettikuvat olisi kyllä kiva ottaa ulkona, mutta onnistuuhan se sateellakin, ottaa vaan varjot mukaan. Jos ei nyt ihan vaakatasossa sada rakeita.

   Ihanaa loppuhetkien jännitystä teille! <3

   Poista
 4. meidän hääpäivälle luvattiin kaksi viikkoa vesisadetta, välillä enemmän, välillä vähemmän. jopa vielä hääpäivän aamuna tiedotetta katsellessani, kolmelta eri sivulta, luvattiin vesisadetta. kaikissa. koko päiväksi. tullessamme hääpaikalle oli maa märkänä. kaupungissa tai meillä kotona ei ollut tullut pisaraakaan vettä, mutta hääpaikallamme kyllä. kuuro oli ollut pieni. katseltiin taivasta ja mietittiin pidetäänkö vihkiminen ulkona vai siirretäänkö suosiolla sisätiloihin. ei siirretty ja hyvä niin. aurinko paistoi ja koko päivänä ei tullut enää pisaraakaan vettä. ei siis kannata hermoilla niitten ennusteiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, yritän pitää sen mielessä. Sää on sitten mitä on ja sillä mennään. Pitää vain miettiä mahdolliset vaihtoehto B:t.

   Poista