tiistai 24. heinäkuuta 2012

minkälaiset kynnet hääpäivänä?

Morsiamellehan ei nyt sitten tulekaan rakennekynsiä vaan kynsiin tehdään ennen häitä kaunis lakkaus omiin "luonnonkynsiin".

Jotain tällaista luonnollista lakkausta timanteilla morsian toivoisi.kuvat: Valoisa ja google

5 kommenttia:

 1. Tämä morsian kävi juuri koemeikisssä ja manikyyrissä. Sovittiin juurikin tuon tyylisestä lakkauksesta ja kynsikoristelusta hääpäivälle. Nyt pitäisi osata päättää lakan sävy: läpikuultava kyllä, mutta matta vai hiukan vaaleanpunaiseen sädehtivä helmiäinen... Tällaiset pienet yksityiskohdat on yllättävän vaikea päättää... :)

  VastaaPoista
 2. Tuo alempi kuva antaa vaikutelman korusta kynnellä, mutta onkohan sekin siis lakkaus? Tosi kauniita kumpikin, ensimmäinen eritoten häitä ajatellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajattelin, että siinä olis vaan kynteen liimattu koristeita. Mutta en tosin tiedä, kun en ole tässäkään ammattilainen. :)

   Poista
  2. Näyttäisi olevan erillinen koru joka liimattu kynnen päälle. Tarkemmin katsottuna nimittäin huomaa että kynsi loppuu ennen korua.

   Omasta mielestäni tämä tyyli on todella kaunis, mutta itseäni pelottaisi että vieraat ihastelee enemmän kynnen koristelua kuin sormusta. Mutta todella ihana tyyli

   -Haley

   Poista