lauantai 16. kesäkuuta 2012

morsian Armanin meikissä

Morsiamella oli tällä viikolla tilaisuus, johon tarvitsin kauniin meikin. Sillä morsian ei osaa tehdä juhlameikkiä laisinkaan olin varannut meikkiajan Helsingin Stockmannin Giorgio Armanin kosmetiikkapisteeseen. 
Armanin face designer oli kuulkaas kuin taikuri. Toivoin häämeikin tyyppistä meikkiä ja sen sain - upeat silmät, tasaisen ihon, kauniit poskipäät ja herkulliset huulet. Ihan itkin ilosta kun olin mielestäni niin nätti ja meikistä tuli todella kaunis. Sulhanenkin oli kohtelias kun tulin illalla kotiin: "enpä tiennyt, että sinusta saa noin kauniin."
Kauniin meikin lisäksi sain tunnin aikana hyviä vinkkejä itselleni sopivista meikeistä ja ihonhoitotuotteista.

Varmasti menen toistekkin meikkiin sinne. Ja pitäisiköhän morsiamen äidin mennä hääpäivänä meikattavaksi Stockmannille Armanille? Kipaisis siitä sitten kätevästi kirkkoon. Face designer kertoi myös, että polttarisankareita on tulossa meikkiin heille tässä kesän aikana - ihan tajuttoman ihana idea mielestäni.


kuva: GAB FB-sivut

6 kommenttia:

 1. Ihana idea!

  Pystytkö paljastamaan paljonko he veloittavat tuosta meikistä? Itse haluan myös äidille jotain hemmottelua, mutta luulen, että mieluummin tilaan meikkaajan hänelle kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse ostin samalla Armanin meikkejä, jolloin tämä "meikkistailaus" kuului pakettiin. Sain siis luksusmeikkejä itse käytettäväksi ja vielä kauniin meikin ja opastuksen siihen päälle.

   Poista
 2. Hei,
  Sinulla on ihana blogi ja tosi hyvä maku fiiliskuvien perusteella :)

  Pieni kritiikki tekstistäsi; Kirjoitat itsestäsi kolmannessa persoonassa ja sitten taas minä-muodossa, välillä jopa samassa lauseessa! Tekstin luettavuuden kannalta kannattaa pitää lauseet simppelinä ilman kikkailua :) Kun puolisen vuotta sitten ekan kerran löysin blogiisi, luulin aluksi että kirjoitatte tätä yhdessä sulhasesi kanssa, juurikin edellä mainitusta syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla, että tykkäät blogista.

   Hauska, että mainitsit tuosta persoonamuodosta, sillä juuri viimeksi tällä viikolla mietimme, että milläs muodolla kirjoitamme tänne.
   Yritämme tehdä jonkun päätöksen tässä. Tai morsian tekee, sillä pääasiassa minähän täällä olen kirjoittanut ainoastaan.

   Poista
 3. Olisimpa käynyt tuolla häämeikissä! Häämeikkini ei ollut viikko sitten niin kauhean onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meet vaikka 1. hääpäivän kunniaksi sitten hyvää meikkiin Armanille.
   Ja varmasti olit kaunis hääpäivänäsi.

   Poista