tiistai 8. toukokuuta 2012

vihille vuonna 2013 Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan kirkossa?

Taas on tullut aika varata ensi vuoden Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan vihkiaikoja.
Uskomatonta, että siitä on kulunut vuosi, kun itse toivoimme 10 eri vihkiaikaa ja lopulta saimme ensimmäisen toiveemme. Voi sitä iloa ja huutoa!

Vihkiaikatoivomuksia Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan alueen kirkkoihin vuoden 2013 lauantaipäiville voi esittää Tuomikirkkoseurakunnan nettisivuilla tällä viikolla eli viikolla 19 (7.–13.5.2012).
Muiden viikonpäivien vihkiaikoja voi varata kirkkoherranvirastosta aikaisintaan kahtatoista kuukautta ennen vihkipäivää.
Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan alueen kirkot – Helsingin tuomiokirkko, Johanneksenkirkko, Suomenlinnan kirkko, Vanha kirkko ja Mikael Agricolan kirkko, ovat suosittuja vihkikirkkoja ja vihkiaikoja on tarjolla runsaasti.
Vihkiaikatoiveiden esittämisessä ei ole kyse nopeuskilpailusta. Niitä voi tehdä koko viikon ajan eikä lopputuloksen kannalta ole merkitystä sillä, onko toiveensa jättänyt maanantaina vai sunnuntaina. Toivelistalla on hyvä olla kymmenkunta vaihtoehtoa, jotta jokainen vihkipari saisi itselleen sopivan ajan. Tuomiokirkkoseurakunnan ja Johannes församlingin jäsenet ovat etusijalla vihkiaikoja jaettaessa. Jos vain joko sulhanen tai morsian kuuluu jompaankumpaan näistä seurakunnista, hänen henkilötunnuksensa on merkittävä lomakkeeseen, jotta seurakuntatieto voidaan huomioida vihkiaikoja jaettaessa.
Vihkiaikoja on jaossa lauantaipäiville tasatunnein pääsääntöisesti seuraavasti:
  • Tuomiokirkko klo 13, 14, 15 ja 16
  • Johanneksenkirkko klo 13, 14, 15, 16 ja 17
  • Suomenlinnan kirkko klo 13, 14, 15 ja 16
  • Vanha kirkko klo 12, 13, 14, 15, 16, 17 ja 18
  • Mikael Agricolan kirkko klo 12, 13, 14 ja 15 (yhtenä lauantaina kuukaudessa).

Arpaonnea siis kaikille ensi kesän hääpareille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti