lauantai 5. toukokuuta 2012

sulhanen teki yöpalaa

Hääpäivä on pitkä ja olemme pohtineet, että luultavasti vieraiden vatsaa rupeaa kurnimaan jossain vaiheessa vauhdikasta (toivottavasti) iltaa. Pitopalvelumme kautta saisimme halutessamme yöruokaa, mutta päätimme hoitaa asian itse (jossain ees tajutaan säästää). 
Niinpä sulhanen surautti viime viikonloppuna sukunsa luo Päijät-Hämeeseen tekemään porukalla karjalanpiirakoita. Urakalla he valmistivat suvun salaisella reseptillä noin 200 kpl riisipiirakoita. Nyt on pakkanen täynnä piirakoita. Toivotaan vaan, että säilyvät siellä häihin asti, sillä ovat sen verran hyviä. 

Ohessa sulhasen ottamia kuvia projektista:
 
 
 
 


Taidamme pitää toiset samanlaiset talkoot vielä ennen häitä, ettei piirakat varmasti lopu kesken.

11 kommenttia:

  1. Meillekin piti tulla ensin karjalanpiirakoita (perinne, ollaanhan Pohjois-Karjalasta), mutta otimme sittenkin pitopalvelun HODARIT! :D Sinappia, ketsuppia, sipulia ja kurkkusalaattia, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, meillä on sama juttu – hodaria/tortillaa tulossa. :)

      Poista
    2. hodarit on just cool!
      Meidän toinen vaihtoehto olisi ollut wrapit.

      Poista
  2. Namnam, nuo on varmasti niin hyviä, että kannattaakin tehdä kunnon satsi hääpäiväksi :)
    Itse tehdyt on niin paljon parempia kuin mitkään kaupan valmiit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nää on just hyviä.
      Aateltiin, että nämä on vähän henkilökohtaisempia kuin pitopalvelun tarjoamat vaihtoehdot.

      Poista
  3. Nam nam, ei pitäisi nälkäisenä näitä katsella! :D

    VastaaPoista
  4. Siis kai kaasot joutuu tarkastamaan näiden laadun ennen häitä? ;) Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä syy lähteä kesäretkelle Sysmään!

      Poista
  5. Oi voi, noi näytti kyllä niin hyviltä, ja paljon paremmilta kuin kaupan versiot! Ja loistava keino hieman säästää kuluissa ja saada jotain paljon parempaa! Mitähän me keksittäis :)

    VastaaPoista