tiistai 22. toukokuuta 2012

potrettikuvat Helsingin metrossa

Palaveerasimme valokuvaajamme Pasi Nikkasen kanssa viime viikolla ja mietimme mm. paikkoja, jossa ottaa potrettikuvia. Morsiusparihan on jäämässä vihkimisen jälkeen kuvattavaksi Helsingin keskustaan, joten siitähän se idea sitten lähti...

Näillä näkymin tulemme poseeraamaan onnellisena Helsingin metrossa. 
Jotain tällaista on tavoitteena:

 
 
 
 
 

Aikas magee urbaani miljöö. Ollaan tästäkin innoissamme.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. niin mekin tykkäämme!
   Metrot ja niiden asemat on just paheet. :)

   Poista
 2. Vau, tosi makeita ja kiva idea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. idea kopioitu jostain ulkomailta ja sopi hyvin yhteen meidän logistisisten asioiden kanssa.
   Aikataulukaan ei toivottavasti pauku, jos ei hirveesti innostusta ajelemaan metrolla eestaas.

   Poista
 3. Ihana erilainen idea. Tykkään ihan kympillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mijöö sopii hyvin meidän kaupunkihäihin. Ja Helsingin Tuomiokirkon vieressä on hyvä metroasema, minne mennä poseeraamaan. Ja metrokuvat on hauska vastakohta Suomenlinnassa otettavien kuvien rinnalla.

   Poista
 4. Millaista ohjelmaa olette ajatelleet vieraille kuvauksen ajaksi? He varmaan menevät kuitenkin Suomenlinnaan suoraan kirkosta. Meillä nimittäin paikkoina Johanneksen kirkko ja Särkänlinna ja kuvat otetaan Särkällä. Me menemme suoraan kirkosta saarelle kuvaamaan ja vieraat tulevat myös sinne pikkuhiljaa. Odotteluaikaa kuitenkin todennäköisesti jää ja kaasojeni kanssa pohditaan heille jotakin viihdykettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emme ole kylläkään ajatelleet ihmeempää ohjelmaa siihen alkuun, ehkä tosiaan pitäisi.
   Vieraiden kuljetus Suokkiin lähtee vasta jonkin ajan kuluttua vihkimisestä ja se kulkee pidemmän reitin kautta, kuluttaen näin aikaa. Veneellä on näillä näkymin livemusiikkia.
   Me tullaan sitten pikasliiperillä perässä.

   Poista
 5. Oi vitsi miten kiva idea! :) Kannattaa sitten henkisesti varautua siihen, että pääsette yhden jos toisenkin turistin kotialbumiin! :D Ei sillä että se kauheasti välttämättä häirtisisi, mutta itse yllätyin miten hanakasti jengi jäi ottamaan kuvia kun me poseerasimme omia potrettejamme varten Kallion kirkon läheisyydessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla ihmisten ilmeitä, kun hengailemme juhlatamineissa metrossa. Tai en tiedä miten siinä huumassa näkee edes noteeraa ympärillä olevaa tapahtumia.

   Eniten aiheuttaa stressiä ajatus siitä, että turistit rynnii sisälle Tuomiokirkkoon kesken vihkimisemme. Mutta luotan suntioon, että hoitaa hommansa tai ehkä ajatukseen on vaan totuttava, kun valitsi vihkikirkoksi Helsingin upeimman kirkon.

   Poista