sunnuntai 27. toukokuuta 2012

onnellinen Heidi - mulla oli polttarit!

Olen tällä hetkellä todella onnellinen. Minulla oli nimittäin kuulkaas tänä viikonloppuna omat polttarit! Mikä vuorokausi minulla onkaan takana. Mieletön päivä, josta jäi ihanat muistot. Kiitos kaikki ihanaiset mukanaolosta ja kaikista järjestelyistä. Olo on sanaton kun miettii, miten paljon vaivaa rakkaat naiset olivat nähneet minun vuokseni.

Jos polttaripäivä alkaa tällaiselta kyydillä, niin ei voi mennä pieleen.


Launtaiaamuna kaaso soitti morsiamelle: "Sun polttarit on tänään! Sinulla on puoli tuntia aikaa pakata kamat ennen kuin kyyti tulee sinut hakemaan." Moottoripyöräkyyti vei päivänsankarin brunssille Helsingin keskustan puistoon, jossa kaikki ihanaiset olivat jo odottamassa. Päivän tunteellisen hetki taisikin olla nähdä kaikki naiset siellä. 

Brunssin lisäksi päivään kuului yhdessäoloa, hierontaa, kuohuviiniä, sirkuskoulua, hyvää ruokaa, juomista, saunomista ja yön yli kestävä risteily Tallinnaan. En olisi voinut enempää toivoa. Palaan varmasti polttareitteni yksityiskohtiin, kunhan saan kuvia ystäviltäni.

Kiitos rakkaat!
Ihan mieletöntä!
Mä taidan taas vähän itkeä, kun olen niin kiitollinen.

7 kommenttia:

 1. Hii.. jännä lukee juttui kun muillakin morsiamilla ollut polttarit samana viikonloppuna kuin minullakin!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! (Motskarikyydit on parhaita!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä vaan nautin motskarikyydistä ja samalla vähän jännitin mihin tie vie.

   Poista
 3. Hihi, kuulostaa ihanalta! Mullakin oli lauantaina polttarit ja mahtavaa oli :)

  VastaaPoista
 4. Polttarit kuulostaa oikein mukavilta, teillä oli varmasti hauskaa. :)
  Meillä oli häät lauantaina ja täällä on yksi niin onnellinen rouva. Aivan mahtava viikonloppu ja kaikki meni niin kuin oltiin suunniteltukin. Ihana päivä. Voi teitä onnellisia joilla se on vielä edessä. Täällä vaan haikeana muistellaan onnistunutta päivää. :)
  Täytyy kyllä sanoa että kaikki vaiva ja stressi oli sen arvoista. Ehkä juuri hyvän suunnittelun takia kaikki meni nappiin. Meillä oli muuten High 5 hääbändinä, mikä on käsittääkseni tulossa teillekin. Bändillä ja vierailla oli loistava meininki ja oltiin bändiin tosi tyytyväisiä. Ihania tyyppejä.

  -Tintti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. polttarit oli ihan mahtavat.

   Juuri mietin, että millainen fiilis sitä onkaan omien häiden jälkeen, kun polttareissakin ja sen jälkeen koki tällaisia onnentunteita.

   Mahtava kuulla, että High5 oli mahtava! Olen helpottunut.

   Ihania häiden jälkeisiä fiilistelyitä teille!

   Poista