perjantai 30. maaliskuuta 2012

silloin kun juhlapaikkaa mietimme

Kävimme tällä viikolla morsiamen äidin ja kaaso E:n kanssa katsomassa juhlapaikkaamme. Ja täytyy myöntää, että juhlatila on edelleen kerrassaan upea!

Kihlauksen jälkeen mietimme myös näitä alla olevia upeita juhlapaikkoja, mutta päädyimme omaan tilaamme sen kauneuden, sopivuuden ja hinnan vuoksi.
Kulosaaren Casino

Juhlapaikalla vieraillessa morsiamesta ilmeni yllättäviä Bridezilla piirteitä, kun rupesimme miettimään pöytäjärjestystä tilaan. Onneksi sulhanen otti kopin tästä nakista. Tulen varmasti palaamaan pöytäjärjestyksen tekoon kesämmällä - huh.

Miten te muut olette päätyneet valitsemiinne juhlapaikkoihin? 

 kuva Saaristosta: eat.fi


6 kommenttia:

 1. Meillä oli nuo aivan samat paikat mietintämyssyssä suunnittelun alkuaikoina! :)

  Päädyttiin nykyiseen paikkaan merenrantasijainnin ja hinnan vuoksi (aka saa viedä omat viinat). Ei olis meillä riittänyt rahat syöttää ja juottaa vieraita noissa ravintoloissa, vaikka aivan mahtavia paikkoja ovatkiN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihania paikkoja kyllä kaikki nuo listaamani paikat.
   mutta siinä vaiheessa, kun Saaristosta tuli 12000€ tarjous, oli pakko miettiä järjellä.

   Onneksi ollaan molemmat löydetty kivat sopivat juhlapaikat.

   Poista
 2. mitä on noita telkkarin hääohjelmia kattellu niin kyllähän tuo meijän juhlapaikka omasta mielestä pesee mennen tullen kaikki. (iki)vanha hirrestä rakennettu nuorisoseurantalo jonka faija on joskus nuorena pelastanu varmalta purkutuomiolta ei voi olla kauhean huono paikka. ainakin tunnelmaa on, toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa tunnelmallisesta! Ja mahtavaa, että juhlapaikassanne on tarina taustalla.
   Odotamme innolla...

   Poista
 3. Me valittiin ihan tunnelman perusteella, tuli heti sellanen fiilis et tää on meidän paikka :) Tosin ravintolahan meillä on kyseessä, jonne tosiaan meneekin sitten kivasti rahaa.. Mutta ei sentäs 12000e, härreguud! :O Tosin kun häistä on tulossa suht. pienet, niin kompensoi tota kustannuspuolta jonkun verran.

  Ja voi apua, pöytäjärjestys! Tuun niin menettää järkeni sen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep 12000€, siihen sitten lisäksi ruokailun jälkeiset juomat yms. niin siinähän oltaisiin sitten makseltu. Oli pakko sanoa kiitos ei.
   Luulen, että itse tulen näkemään ensimmäiset hääpainajaiset juuri pöytä- ja istumajärjestyksen vuoksi. Onneksi on kuitenkin apuvoimia auttamassa.

   Poista