keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

isän kuva morsiuskimppuun

Morsian tulee laittamaan edesmenneen isänsä kuvan morsiuskimppuun kiinni.
Näin hän on mukana hengessä saattamassa minua alttarille.
Idean tähän sain alunperin eräältä blogini lukijalta jo viime vuonna. Kiitos sinulle, jos tunnistat itsesi. :)

kuva: Marry Me

11 kommenttia:

 1. Kaunis idea. :) Minun isovanhemmistani yksikään ei ole elossa, joten he pääsevät osaksi juhlia valokuvien muodossa.

  VastaaPoista
 2. Ihailtavaa että pysyt tekemään tuon! Idea on ihana mutta oma isäni menehtyi äkillisesti vasta viime kesänä ja veikkaan että kuvan laittaminen olisi jotenkin liian tunteellista vielä. Ollaan kuitenkin päätetty että ei liikaa hääpäivänä murehdittaisi asiaa. Olin jo kirkkoa varatessa yli vuosi sitten sopinut isäni kanssa että hän saattaa minut. Nyt minut saattaa minun rakas enoni joka ei todellakaan ole huono vaihtoehto ja olen siitä ylpeä koska halusin nimenomaan silti että joku isähahmo mut saattaa tulevan mieheni luokse.


  Kun tässä alan tarkemmin miettimään niin tuo valokuvaidea on kyllä varsin ihana idea että ehkä ainakin mietin sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voimia sinulle Reetta!
   Oman isäni menehtymisestä on kulunut jo yli 20 vuotta, joten aihe ei ole enään niin herkkä, mutta haluan ehdottomasti, että isäni on jotenkin mukana häissämme.

   Itse mietin myös tuota vaihtoehtoa, että joku sukulaisistani olisi minut saattanut alttarille, mutta sitten päätin, että se olisi ollut isäni tehtävä, enkä halua antaa tehtävää kenellekään toiselle. Äitinikin oli vaihtoehtona saattajaksi.
   Ihanaa, että sinulla on läheinen eno sinua saattamassa. Itse kävelen nyt sitten yksin.

   Poista
  2. Ihanaa tosiaan!
   Mäkin olen pyöritellyt tuota saattaako joku muu vai eikö kukaan, kun ei ole itselläkään isää saattamassa. Vähän tuntuu, ettei kukaan korvaa isää. :/ Paitsi mahdollisesti mieheni, eli kulkisimme yhdessä alttarille.

   Toistaiseksi olen pohtinut just kuvaa kimpussa, kynttilän sytyttämistä... Jotenkin haluan muistaa isää. Meitä on muuten aika monia morsiamia samassa tilanteessa, mitä olen blogeista ymmärtänyt.

   Poista
 3. niin ihana idea, että tuli kyynel silmäkulmaan. todella kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voit vaan kuvitella, että tässä taas yksi syy enemmän itkeä, kun kävelen yksinäni Tuomiokirkon keskikäytävää pitkin sulhasen luo alttarille.

   Poista
 4. Hei! Aivan ihana idea. Oma isäni menehtyi 3 vuotta sitten ja haluaisin, että hän olisi jotenkin konkreettisesti läsnä kävellessäni alttarille. Tuo kuvaidea on kyllä todella hyvä! Mistä meinaat hankkia tuollaiset kuvassa olevan tyyppiset minikehykset ja miten aiot kiinnittää sen kimppuun? Kiitos etukäteen ja kiitos ihanan idea jakamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä tämä on ihana idea.
   Kävin ostamassa tuollaisia kehyksiä Sinellistä. Paketissa oli 3 kehystä. Kehyksessä on sellainen lenkki, minkä läpi saa jonkun narun pujotettua läpi kiinnitystä varten.

   Poista