lauantai 4. helmikuuta 2012

morsiuspari rakastaa brunsseja

Kävimme tänään yhdessä aamiaisella Kalevankadun SIS. Deli + Café. Täytyypä hehkuttaa, miten kiva aamiainen siellä olikaan tarjolla ja olipa kiva pieni paikka. Tarjolla oli paljon uusia makukokemuksia, esim. kookos- pähkinäpuuro oli herkullista ja smoothie oli taivaallisen makuista. Luomukahvia oli ihana yhdessä lipetellä, kun ulkona paukkui pakkanen. Tästä tuli yksi suosikkipaikoistamme.

Helsinki viikonloppuihimme brunssit kuuluvat oleellisesti. No voiko olla kivempaa asiaa kuin yhdessä ulkona syöminen ja ihana valmiiksi laitettu herkullinen brunssi, jossakin kivassa miljöössä - niin ei voi mennä vikaan. Tykkäämme. 
Tähän mennessä olemme kokeneet mm. näiden paikkojen aamiaiset/brunssit: Kluuvikadun Fazer, Sunn, Salutorget, Klaus K, Kämp, Siltanen, Saaristo, Krulla´s, Ekberg, Dylan, Fanny, Engel, Crustum, Primula, Flada 13, Lungi, Moko Market, Pasifico, Villipuutarha, Lasipalatsi, Club Silk ja  La Torrefazione.

Ehdoton suosikkimme on jo pitkään ollut Kluuvikadun Fazerin aamiainen.


Huomenna suuntaamme Dylan Pinkkiin brunssille ystäväpariskunnan kanssa.
Morsian haluaisi ehtiä aamiselle tämän kevään aikana mm. QulmaanFleuristeen, Cafe Taloon, Aliaan, Kokomoon ja Cardemummaan. 
Sen jälkeen tietämämme brunssipaikat rupeavatkin loppumaan. Joten olisiko sinulla suositella jotain kivaa uutta brunssipaikkaa pääkaupunkiseudulta?


kuva: SIS. Deli + Café Facebook sivut
 

10 kommenttia:

 1. Toi Fasu on kyllä <3 !!! Jään ootteleen sun kommentteja muista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fasu on kyllä ihan paras - ei vielä sen voittanutta ole

   Poista
 2. Kiitos tästä listasta Heidi! :)
  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä - tarkemmat mielipiteet paikoista voi kysyä allekirjoittaneelta.

   Poista
 3. kalliossa hesarilla olevan pacificon brunssia on kehuttu ja se oli city-lehdessä äänestetty parhaaksi brunssiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasificon brunssitarjoilut on kyllä runsaat ja hyvät ja hinta todella kohtuullinen, mutta valitettavasti miljöö ei ole mielestäni mitenkään viihtyisä.

   Poista
 4. Käykääs kokeilemassa myös Tin TIn Tangon brunssi, suht basic, mutta mielestäni loistava ja sellainen ihanan rento miljöö! http://www.tintintango.info/fi/etusivu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä!
   Olen kuullut hieman ristiriitaista palautetta kyseisestä paikasta, mutta nyt lisään sen ehdottomasti käytävien paikkojen listallemme.

   Poista
 5. Kävittekö koskaan Aliassa?

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kävimme! Alian brunssi oli täydellinen! Herkulliset tarjoilut, ammattitaitoinen palvelu ja ihastuttava miljöö. Nousi ehdottomasti brunssisuosikkeihini.

   Poista