torstai 2. helmikuuta 2012

morsiamen kauneuden salaisuus

Morsiandieetin lisäksi tämä morsian on ruvennut pitämään parempaa huolta ihostaan kauneudensa eteen.

Tämän hetken hittituotteeni on ehdottomasti Lancômen Visionnaire-seerumi. Seerumi on ihanan tuntuinen ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Kyllä, melkein kolmekymppisen (28-v.) neidon pitää ruveta jo viimeistään tässä vaiheessa ruveta taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan.
Kannattaa kokeilla, jos et ole jo löytänyt tätä omaan vessankaappiisi.
Paljon enemmän kuin ryppyjä silottava ihonhoitotuote
Ensimmäinen ihoa korjaava seerumi, joka sisältää lr 2412 - molekyylin. Tämä molekyyli on suunniteltu imeytymään hyvin ihoon, minkä ansioista seerumi auttaa tekemään ihosta täydellisemmän ja hoitaa sitä kokonaisvaltaisesti. Seerumin teho: silottaa näkyvästi ryppyjä, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.


Tämän lisäksi käytössäni on tällä hetkellä mm. Biothermin Aquasource kosteusgeeli, L'Oréalin Youth Code silmänympärysvoide, Biothermin Aquasource Nuit geelivoide ja L'Orealin kuorinta.
Näillä mennään kauniina kohti alttaria.

Onko teillä jotain suosikkituotteita, joihin luotatte häihin asti?

kuva ja tuotetieto Lancômen kotisivuilta

3 kommenttia:

 1. Tämä tuote on ehdottomasti munkin suosikkituote! Muuten normaalina päivä-, yö- ja silmänympärysvoiteita käytän Lancomen Hydra zen -sarjasta. Kosmetologini Lancomen kauneushoitolassa suositteli ja antoi kokeilla tätä visionnairea, nyt en enää jättäisi sitä kauneudenhoidostani pois missään nimessä!

  VastaaPoista
 2. mä ensin kiinnostuin tosta ja sitten tuntui, että se rupesi vainoomaan mua! sitten luovutin ja hommasin sen omaan kaappiini sekä käyttöön myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuotetta hypetetty kyllä aika hyvin eri medioissa, että ei ole voinut olla huomaamatta. Toivottavasti ollut käytössä sinullakin vainoamisen arvoinen. :)

   Poista