maanantai 13. helmikuuta 2012

hääjuomat Tallinnasta

Me, niin kuin moni muukin suomalainen hääpari, hankimme hääjuomamme Tallinnasta. Meidän tarvitsee kuljettaa Suomenlahden yli kuohuviiniä, valko- ja punaviiniä, konjakkia, likööriä, olutta ja siideriä. Juomien haku on sulhasen ja morsiamen äidin projekti - ihanaa, yksi asia mihin morsiamen ei tarvitsisi puuttua laisinkaan. Morsian on vaan painottanut, että ostatte sitten sen verran juomaa, ettei vaan lopu juhlissa kesken.

Olisimmekin nyt tiedustelleet onko jollain suositella edullista juomakauppaa Tallinnasta, jossa valikoimakin olisi hyvä?


kuva: forget me knot weddings

19 kommenttia:

 1. Itse haimme juuri viikko sitten SuperAlkosta :)

  VastaaPoista
 2. SuperAlkosta tosiaan, siitä aivan rannasta. http://www.viinarannasta.ee/index.php

  VastaaPoista
 3. jei, kiitos tytöt vinkistä. Ilmoitan tämän sulhaselle ja äidilleni.

  VastaaPoista
 4. SuperAlkoa minäkin suosittelisin! Niitä on kaksi eri myymälää ihan satamassa, toinen on vähän isompi, ja siellä on vähän enemmän valikoimaa.

  VastaaPoista
 5. SuperAlkoa suosittelen minäkin. Ollaan ostettu aina sieltä jos ollaan Virossa oltu ja omatkin hääjuomat haetaan sieltä :)

  VastaaPoista
 6. SuperAlkolle ääni minultakin! Sieltä ollaan haettu nyt osa hääjuomista ja loput sulhanen lähtee hakeen lähempänä häitä. :)

  VastaaPoista
 7. riippuen millä laivalla, mä hain ennen joulua tallinkilla ja ylivoimasesti halvimmat oluet ja lonkerot sai laivalta. tallinnassa maista ostettuna niihin lyödään pantit nykyään päälle ja muutenkin oli vähän kalliimmat hinnat. laatikko sakua oli 9,90e tallinkilla ja sinebrychoffin lonkerot (karpalo ja tavallinen) 12,50e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muuten toki superalko tai jos haluaa s-bonuksia joita irtoaa mukavasti yli tonnin ostoksista niin prismaan vaan.

   Poista
  2. Meidän on kyllä turha maksaa panteista, sillä emme tule kuljettamaan tyhjiä tölkkejä pois juhlapaikalta. Tuo S-bonus on kyllä hyvä huomio. Myydäänkö siellä Prismassa myös viinejä ja vahvempia juomia? Vai ainoastaan kaljaa ja siideriä?

   Poista
 8. Myös siinä rannassa on Rimin vieressa Winestore, josta olen itse löytänyt ihan hyviä ja halpoja viinejä (jotain 3-4 € pullo).

  -Maipe-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä. Tavoitteena meilläkin löytää hyvää viiniä alle 5€/pullo, en kylläkään tiedä onko mahdoton tehtävä.

   Poista
 9. SuperAlkolle ääni täältäkin! Me ollaan aina haettu sieltä juomat, kun ollaan oltu Virossa ja aiomme hakea sieltä loputkin hääjuomamme lähempänä häitä. :)

  VastaaPoista
 10. Joku viinakauppa siellä on semmonen, että voi etukäteen tilata juomat, sitten vaan ajaa auton rantaan ja myyjät nostaa kaiken takapaksiin. Pääsis morsmaikku vahtimaan että tulee tarpeeksi ;) Nimeä en kyllä muista, mutta voin kysellä jossei se nyt ollut sitten tuo Superalko.

  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on kyllä kätevä palvelu, olen myös kuullut siitä. Pitää selvittää onko se juuri tuo SuperAlko.

   Poista
 11. Superalko saa äänet täältäkin ja viinipullot saa alle 5€ taisi olla jopa 3-4 euroa. Tietty riippuu mitä haluaa:) Kalliimmallakin saa:)

  VastaaPoista
 12. SuperAlkosta mekin haetaan juomat! Suosittelen!

  -a-:n mainitsema palvelu on juurikin SuperAlkon :)

  VastaaPoista
 13. Jossain viinakaupoissa on kanta-asiakkuuksia. Kannattaa ottaa selvää paikan päällä onko juuri Superalkossa jos sieltä juomat hankitte. Kanta-asiakkuus maksaa jonkun 5 euroa ja sillä saa lähes kaikista juomista joitakin prosentteja alennusta.

  VastaaPoista