torstai 12. tammikuuta 2012

Essie Allure - kynsilakka morsiamelle

Naistenlehdistä onkin jo saanut lukea, että Essie kynsilakat saapuvat tässä kuussa Suomen hyvinvarustettuihin päivittäistavarakauppoihin!

Essien Allure-sävyä löytyy tosin jo tämänkin morsiamen kaapista.
Tälle morsiamella tulee olemaan hääpäivänään hillityt rakennekynnet, jotka todennäköisesti lakataan tällä kyseisellä sävyllä.
Kyseistä sävyähän käytti häissään myös kaunis Kate Middleton.4 kommenttia:

 1. Tuo on just sitä sävyä, mitä haluan itselleni hääpäivänä. Ei ihme, että on kovin suosittu, sillä sävy on kaunis ja romanttinen olematta liian räikeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt vaan jäämme odottamaan Varpunen, että minä päivänä Essien kynsilakat ilmestyvät hyvinvarustettuihin päivittäistavarakauppoihin.

   Poista
 2. Kyllähän Essietä on saanut Helsingistä jo vaikka kuinka kauan (ainakin Urban a*sta), olen itsekin ostanut siltä merkiltä toisinaan kivoja sävyjä. Itse asiassa kihlajaiskuviini laitoin samansävyistä Essien lakkaa kuin sulla kuvassa, oli kiva.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihana hempeä sävy!

  Totta Belle. Muutin tekstiä nyt niin, että Essiet ovat tulossa kaikkien saataville. Aikaisemmin Essietä on käsittääkseni tosiaan saanut mm. joistain apteekeista, kynsistudioista ja kauneushoitoloista. Jatkossa niitä saa valtakunnallisesti hyvinvarustestetuista päivittäistavarakaupoista. Tulevat kaikkien saataville. Helpompi ostaa muiden kosmetiikkaostosten kanssa.

  VastaaPoista