perjantai 13. tammikuuta 2012

budjetti paukkuu

Budjetti paikkuu meillä entisestään.

Seuraavat asiat ainakin ovat meillä tulossa maksamaan enemmän kuin olemme budjetoineet: pitopalvelu, juomat, hääpuku, sormus, hotelliyö.

Nyt on kyllä ryhdistäydyttävä raha-asioiden suhteen.

Joskus on käynyt jopa pienessä mielessä, että perutaan häät ja lähetään kaikilla hääsäästötilin rahoilla maailmanympärysmatkalle. Elämä on päätöksiä.

7 kommenttia:

 1. Me mietitään ihan samaa.. Sillä 10 000€:lla pääsisi aika mahtavalle lomalle.... *huokailee*

  VastaaPoista
 2. Hehe.. Minulla ensimmäinen hankinta heti juhlapaikan ja kirkon jälkeen oli hääpuku. Sain kuulla sulhaselta kuukauden virnuilua kun hääpuku ylitti siihen varatun budjetin tuplasti :D

  VastaaPoista
 3. Mä kans ennen kutsujen lähettämista mietin aika paljonkin, kuinka häiden summalla pääsis vaikka minkälaiselle reissulle.. Mutta nyt kun häät lähenee, ei enää kaduta tälle tielle lähteminen, niin iloiseksi sukulaiset ja ystävät tulivat häistä! Myös itsekin on yhä enemmän innoissaan mitä lähemmäksi häät tulevat!

  VastaaPoista
 4. Sama idea käynyt mielessä...monesti. Mutta jotenkin sen ajattelee sitten niin, että kyllähän rahaa kerkeää myöhemminkin säästämään ja niillä rahoilla vaikka sitten matkustelemaan.

  VastaaPoista
 5. Tällaiset asiat vaan välillä tulee mieleen, mutta en mä tosissani häitämme peruisi. Vihkimisestä tulee kaunis tilaisuus ja ihanaa päästä juhlimaan näin tärkeää asiaa kaikkien läheisten kanssa. En jaksaisi odottaa!

  VastaaPoista
 6. Me tingittiin häämenoista mm. jättämällä pakkovieraat pois, ottamalla kukiksi kesäkukkia (tuli muuten mielöttömän upeat kimput kun sulhasen äiti teki niistä asetelmia erittäin hyvällä maulla), tingittiin paikasta (ei siis mitään superjuhlavaa marmorisalia vaan idyllinen merenrannalta löytyvä talo ja tanssilava, hääyöksi mökille, mitään koristeita ei ollut kukkien lisäksi, hääauto oli lainattu sulhasen isältä (ikivanha kottero :D), koruista säästettiin, ei mitään turhaa häätilpehööriä, ei huomenlahjoja jne.

  Näistä ei tingitty, enemmänkin maksettiin ehkä keskivertoa enemmän: kummankaan puvut, ruoka, valokuvat ja bändi

  Ja sitten se paras osuus: Lähdettiin aiemmilla säästöillä ja häistä tingityillä rahoilla juurikin maailmanympärimatkalle :D. Kyllä kannatti!!!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - mekin kovasti ollaan pyöritelty vieraslistaa, että ketkä ehdottomasti halutaan paikalle jne. Pitopalvelu on kuitenkin meidän kallein investointi, niin siinä voi helposti säästää satasia.
  Kukkien hintaa en ole yhtään osannut arvioida, mutta kiitos tuosta idesta, että ottaisi luonnonkukkia.

  VastaaPoista