sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Helin matkat

Jätimme tällä viikolla tarjouspyynnön häämatkasta Helin matkoille. Pianhan sieltä oltiinkin meihin yhteydessä ja keskutelimme tarkemmin meidän toiveista. 

Häämatkamme tulee luultavasti kohdistumaan jonnekkin Intian valtameren saarille - Malediivit, Mauritius tai Seychellit. Vahvoin ehdokas on Mauritius.
Jännytyksellä odotamme nyt minkälaisen yhdistelmän hotelleista he meille löytävät. 

IIK, ihanan romanttista! <34 kommenttia:

 1. Mekin otettiin häämatka Helin Matkojen kautta. Ei olla siis vielä häämatkalla käyty, mutta matka on kuitenkin jo varattu. Tähän mennessä ollut tosi hyvät kokemukset Helin matkoista.

  Vaikka nykyään paljon ostetaan matkoja netin kautta omatoimisesti, niin häämatkassa haluttiin panostaa ammattilaisen apuun, jotta kaikki varmasti menisi hyvin. Ja lisäksi mulla oli niin paljon hääkuvauksia koko ajan ja vaimokin oli kiireinen, ettei edes ehditty itse alkaa vertailla kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja.

  Siksi pyydettiinkin tarjouksia matkatoimistoilta ja käytiin Aurinkomatkojen toimistossakin pyytämässä suosituksia ja kokemuksia. Eivät osanneet kertoa oikein mitään meille. Helin matkat oli oikeasti ainoa, joka kunnolla paneutui meidän asiaan ja oli valmis räätälöimään matkan mahdollisimman paljon meidän toiveiden mukaan. Muut toimistot tarjosi vain heidän valmiita paketteja jonnekin minne ei edes haluttu ja asiakaspalvelu oli heillä muutenkin todella surkeaa.

  Toivottavasti myös itse matka sujuu ilman ongelmia, koska tähän asti ainakin on jäänyt tosi positiivinen kuva Helin matkoista ja Mervistä.

  VastaaPoista
 2. mieletöntä palvelua olemme mekin saaneet Helin matkoilta tähän asti Lealta. Olemme sumplanneen kohteita, hotelleja, budjettia, kestoa yms. mutta silti palvelu on ollut asiantuntevaa ja ripeää.

  Tällä hetkellä mietimmekin, että pitäisikö sittenkin lähteä Aasiaan.

  Saanko Harri kysyä minne lähdette häämatkalle ja mikä on noin ajankohta?

  VastaaPoista
 3. Alun perin toiveenamme oli Malesia: Kuala lumpur ja Langkawi, mutta oltiin liian myöhään liikkeellä eikä saatu enää mieluista hotellia. Asiaa ei yhtään helpottanut se, että haluttiin olla 3 viikkoa reissussa ja vielä joulun- ja uuden vuoden yli...

  No lopulta saatiin Helin matkojen kautta kolmen viikon paketti juuri toivomillemme päiville. Mennään Samui + bangkok ja molemmista onnistuttiin saamaan sellaiset hotellit kuin oli toiveena :)

  VastaaPoista
 4. Harri - lopullinen matkasuunnitelmanne kuulostaa aikas hyvältä.

  VastaaPoista