lauantai 1. lokakuuta 2011

tyyli löytyi

Niinhän siinä sitten kävi, että tämä morsian ei tule A-linjaista mekkoa laittamaan päälleen vaan merenneitomallisemman puvun. Sitä ei tosin vielä tiedä onko tyyli pitsiunelma vai modernimpi versio. Morsiamelle on tosiaan luotu tiimalasin mallinen vartalo, joten merenneitomallinen puku korostaa parhaimpia puoliani.

Niinatteressa sovitin yllä olevaa unelmienipukua, joka valitettavasti oli kokoa liian pieni ja sen valmistus on kauhukseni lopetettu.
Eli jos sinulla olisi myynnissä Lucca Bridy Gry koko 38-40, niin täällä olisi potentiaalinen ostaja!

Tämän lisäksi sovitin Niinattaressa Lucca Briden Gloriaa (EI), Lucca Briden Benedicte (EI, ei kiva yläosa), Lucca Briden Peytonia (EHKÄ).Stilissimassa sen sijaan löytyi muutamakin suosikki:
- Art Couture (kuva yllä) kaasojen suosikki, puku oli vaan aivan liian isoa kokoa, joten oli vaikea kuvitella kaikkia sen parhaita puolia
- Jasmine 0473 (kuva alla) ainoa miinus on halvan näköiset kukat helmassa
- White One Tamara - todella kaunis puku, mutta siitä puuttuu se "jokin juttu"

Tämän lisäksi sovitin Agnes 10492 (EHKÄ), White One Toscana (Ei, liian iso ja liikaa tylliä),  Agnes 10491 (EI, skandinaavisen tylsä), Demetrios 3162 (EI, liikaa kaikkea).

 Eli seuraava sovituskierros on jo varattu, jolloin keskityn ainoastaan merenneitomallisiin pukuihin.

9 kommenttia:

 1. Mä olen ihaillut tuota viimeisen kuvan pukua monessa paikassa. Ei ole omaa malliani, mutta todella kaunis katsella. Ruusut helmassa ovat upeita. Mukavia sovitushetkiä! :)

  Pakko muuten kysyä, että tuntuuko noissa merenneitomalleissa hankalalta liikkua tai vaikka tanssia? Itse jätin tiukasti istuvat mallit ihan suosiolla kokeilematta, kun eivät omalle kropalle sovi, mutta jäin uteliaaksi.

  VastaaPoista
 2. Varpunen - nuo ruusut oli valitettavasti tosi halvan näköiset läheltä katsottuna, mikä todella harmi, kun muuten puku on muuten kaunis ja olisi istunut minulle ainakin todella hyvin.

  Mielestäni tuollaisissa kapeissa puvuissa oli jopa helpompi liikkua, kuin valtavissa A-linjaisissa unelmissa.

  VastaaPoista
 3. toi tokan kuvan puku on iiiiiiihana!

  VastaaPoista
 4. Aika jännä että koet merenneitomallin tiimalasimallisena itsellesi parhaaksi, sillä minulla on myös tiimalasikroppa ja juurikin siksi en halua merenneitomallia. Olemme yksilöitä, jälleen sen huomaa.

  Noista kuvien puvuista kakkonen on ihana!

  VastaaPoista
 5. Mäkin kokeilin tuota ruusupukua, ja totta kyllä ne kukkaset eivät olleet ehkä kaikkein eksklusiivisimman näköiset :) Kiva puku tosin silti!

  VastaaPoista
 6. joo Bride, tulee muodot paremmin esiin merenneitomallisessa. Katsotaan mihin päädyn, kunpa sen jo tietäisin.

  Krista - kukat näyttivät vähän siltä, että ne olisi tehty mummolan tuvassa, hiukan silleen purkaantuivat jo. :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään kovasti! Aikalailla samaa tyyliä kun meikän tiistaina kotiutuva pronovias...
  Pronoviaksella on valtava kokoelma merenneitomallisia btw

  VastaaPoista
 8. Saako kysyä -M- mistä ostit Pronoviaksen? Ja mihin Pronoviaksen pukuun päädyit?

  VastaaPoista
 9. Ai nuo ruusut näytti halvoilta. Sääli. Kuvissa ovat niin kauniit. :/
  Siinä olen muuten samaa mieltä, että isot A-linjaiset perinteiset satiini- ja taftipuvut ovat kyllä tosi raskaita. Onneksi on muitakin matskuja. :)

  VastaaPoista