keskiviikko 5. lokakuuta 2011

mistä näitä upeita pitsipukuja oikein tulee?

Potentiaalisia pitsipukuja tuntuu olevan nyt liikaa. Kävin tänään sovittelemassa neljää pukua, jotka olisin voinut ostaa kaikki.


 Victoria jane - 17508

Blue by Enzoani - Dillon

Blue by Enzoani - Cambridge


Akron

Myymälässä ei ollut alla olevaa pukua. Metsästänkö suomesta käsiini Blue by Enzoanin Cincinnatin tai odotanko pari kuukautta että pääsen mahdollisesti sovittamaan sitä Helsingissä ennen kuin teen viimeisen päätöksen? Luulen, että Cincinnati voisi olla täydellinen minulle, sillä pidin Pronoviaksen Alcesta niin paljon.Mainitsin aikaisemmin, että kokeilin viikonloppuna Niinattaressa kokoa liian pientä Gryta ja, että sen valmistus on lopetettu. Lucca Bridelta löytyisikin nyt kokoa liian iso puku. Eli ostanko kokoa liian ison alla olevan Lucca Briden Gryn ja toivon, että pienentämällä siitä saa istuvan? Puku hyvin todennäköisesti on unelmieni puvun, jossa ainoastaan mietityttää onko helma riittävän näyttävä.

Ihan kun täällä päässä olisi ilmassa pienoista paniikkia...

9 kommenttia:

 1. Mutta loistavaa jos sulla on jo noin paljon hyviä vaihtoehtoja!

  VastaaPoista
 2. Oih, mä rakastan kans pitsiä, mutta tarttisin varmaan mun vartalomallia ajatellen jonkun a-linjaisemman puvun.. Löytyyköhän noita pitsiunelmia a-linjaisina... *haaveilee*

  VastaaPoista
 3. Missä kävit sovituksessa? Ihania pukuja!

  VastaaPoista
 4. Belle - ajattelin, että nukun muutaman yön - ehkä nää ajatukset tässä selviää. Haluaisin vaan löytää puvun mah. pian, niin olisi kaikki isommat jutut häiden osalta sitten purkissa.

  Tuleva rouva - voi kuule, a-linjaisia pitsipukuja kyllä löytyy, ei hätää siis. :)

  Anonyymi - nämä puvut kävin sovittamassa Niinattaressa - suosittelen.

  VastaaPoista
 5. Olen ihmetellyt aivan samaa asiaa :) Aikaisemmin en ole ollut todellakaan mikään pitsin suuri ystävä (vrt. mummolan verhot) mutta nyt jotenkin olen viehättynyt pitsipukuihin. Kuitenkaan en ole sitä oikeanlaista vielä ainakaan löytänyt, ja voipi olla, että päädyn muuhun materiaaliin oman puvun kohdalla :)

  VastaaPoista
 6. Saatko sen Gryn jollain ale-hinnalla? Osta vaan liian iso niin on hyvä syy höllätä myös diettiä ;)
  Plus että se on kyllä ihan mielettömän nätti puku, suorastaan täydellinen.
  -a-

  VastaaPoista
 7. pieni alennus -a- tulisi. Valittettavasti ei saisi 50%alennusta, kun ei ole valmiiksi myymälässä.

  VastaaPoista
 8. Ihania pukuja, pitsi näyttää olevan todella suosittu tällä hetkellä hääpuvussa - ja on se vaan kaunis ja herkkä!

  VastaaPoista
 9. Mia - pitsipuvut on kauniita. Itse ajattelin aluksi, että pitsi on liian romanttista ja lipevää, mutta mikä voisi olla romanttisempaa kuin häät.

  VastaaPoista