sunnuntai 14. elokuuta 2011

-1v. hääpäivä

Häihimme on enään alle vuosi! Morsian liikuttuu jo pelkästä ajatuksesta.

Juhlistimme -1v. hääpäiväämme Suomenlinnan Walhalla ravintolassa illallisella. Kerrassaan upea ravintola - mieletön miljöö, ammattitaitoista palvelua, herkullista ruokaa ja hyviä viinejä. Suosittelen.

Kävimme Suomenlinnasta tullessamme myös vihkikirkossamme hieman ennen puoltayötä hiljentymässä. Herkkää. Helsingin Tuomiokirkkohan pitää kesäisin ovet auki vapaaehtoisten voimin klo. 24 asti.

Olemme olleet kihloissa kohta vuoden ja olemme suunnitelleet häitä koko tämän ajan. Kauhistuttavinta on miten vähän asioita olemme loppujen lopuksi saaneet päätettyä. Onneksi on vielä vuosi aikaa järjestää tärkeää päiväämme.

3 kommenttia:

  1. Ihana tapa juhlistaa myös näin! Meillä on myös vuoden päästä häät, ja paljon tekemistä olisi vielä..

    VastaaPoista
  2. jnna- vihkikirkossa on kiva käydä fiilistelemässä. :) Vuosi menee kyllä nopeesti, joten pitäisi varmaan ruveta pikku hiljaa tekemään päätöksiä juhlien suhteen. :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea, sepä voisi olla viikonlopun ohjelmassa, sillä meillä on tänään -1 v hääpäivä. Kirkko on varattu, mutta juhlapaikkojen osalta on nyt vaihtoehtojen tarkastelua (alustavat varaukset tehty).. Toivotaan parasta ja varaudutaan pahimpaan.

    VastaaPoista