tiistai 26. huhtikuuta 2011

Neljät häät

Mahtavaa -  torstaina alkaa Nelosella kotimainen Neljät häät - hää-realitysarja! Odotan, että luvassa on lähinnä myötähäpeän tunnetta ohjelmaa katsottaessa. Mutta ehkä ohjelmasta löytyy vinkkejäkin omiin häihin.

Suomalaisista hää-reality sarjoista pitää mainita, että Häät sulhasen tapaan kotimaiseen versioon on parhaillaan rekrytointi käynnissä. 
Täältä pääsee ilmoittautumaan ohjelmaan. >>

6 kommenttia:

 1. Mä kans odotan sitä hulluna! Ei oikeen tuu mitään hääohjelmaa nyt, mistä sais itsekin vinkkejä. Oon katsellut tuota Neljät häät Amerikassa, mut ei oo oikein tarttunu mitään käteen..

  VastaaPoista
 2. Hahaa, HARMI ettei päästä osallistumaan tuohon Häät sulhasen tapaan -ohjelmaan. :'D Mietin joskus että mitenhän suomalainen mies siitä selviäisi, ilmeisesti sekin tullaan näkemään joskus ensi vuonna kun ohjelma alkaa pyöriä... :D

  VastaaPoista
 3. Katsoin tuon ekan Suomen Neljät häät jakson ruutu.fi sivustolta ennakkoon ja minusta oikein lupaava (ehkä paras suomalainen) hääsarja! Ohjelmasta jäi kivasti ideoita omia häitä ajatellen ja minusta viihdearvokin oli kohdallaan tosin juontajan olevinaan hauskat kommentit ärsyttivät kun piti keksiä keksimällä kilpailijoista negatiiviseen sävyyn jotain juttua.

  Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Mira - sulhasen kanssa kans naurettiin kotona, että pitäisikö ilmoittautua mukaan. Toivotaan, että ohjelma kuvataan myös kesällä 2012. :) Ei vaineskaan, ulkomaalaisissa versioissa morsiamet yleensä itkevät vähintään sulhasen valitseman puvun nähtyään.

  Miss secret - itse nauhoitan joka päivä Liviltä häähullut ja hulluna häämekkoihin ohjelmat.

  Kitty - mahtava kuulla! Ajattelinkin eilen, että olisin katsonut ohjelman ennakkoon, mutta jäi kiireiden vuoksi.

  VastaaPoista
 5. Heidi, Neljät häät-suomiversion kuvaaja on sysmäläissyntyinen, parhaan ystäväni isoveli, joten laadukasta kuvaa ainakin luvassa ;)

  Itse katselin eilen sen ekan jakson ja pientä myötähäpeää kyllä havaittavissa morsiamia kohtaan. Mutta ihan seurattava sarja noin muutoin, odotan innolla seuraavia jaksoja ja morsiamia mielipiteineen :D

  VastaaPoista
 6. Zennigah - mahtavaa inside-tietoa, pitääkin katsoa tarkasti minkälaisia kuvakulmia ohjelmassa on.

  VastaaPoista