sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

mistä hyvä bilebändi häihin?

Tämä morsian on googletellut ja lueskellut keskustelupalstoja etsiessämme hyvää bilebändiä häihimme. Nämä olen tähän mennessä löytänyt:Nyt pitäisi olla bändeihin yhteydessä ja tiedustella mm. hintoja ja tarkempaa ohjelmistoa.
Tai pystyisitkö sinä suosittelemaan jotain nuorekasta bändiä?

9 kommenttia:

 1. Riippuu tietysti hieman miltä suunnalta/kuinka kaukaa bändin voi bookata, mutta suosittelisin tsekkaamaan myös orkesterin nimeltä Puhtaat Paperit. Erinomaisen ammattitaitoisia soittajia ja omaavat myös sellaista pelisilmää jotta tunnelma on kohdallaan.

  VastaaPoista
 2. Olen ollut häissä, joissa soitti bilebändi Mätt. Voin kyllä suositella. Tykkäsin todella paljon heidän menostaan. Erittäin taitavia laulajia ja soittajia. :)

  VastaaPoista
 3. Tää on kova! http://www.thesistersband.com/

  VastaaPoista
 4. Mr Party on rento, hauska, tilan haltuunsa ottava ja yleisönsä huomioon ottava bändi! Testattu ystäviemme häissä ja varattu omaan hääjuhlaamme syksylle 2011. Suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vinkeistä! Henkilökohtaiset suositukset on parhaita.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Ota yhteyttä sibeliusakatemian esim. musiikkikasvatuksen opiskelijoihin. Törkeen hyviä, energisiä ja ajankohtaista musiikkia soittavia bändejä! Aitoja ammattimuusikoita, osaavat perinteisen kaman ja myös parhaat bilebiisit. Ja nuorissa on energiaa!

  VastaaPoista
 7. kiitos Anonyymi vinkistä! sitäkin vaihtoehtoa olin miettinyt aikaisemmin ja nyt kun suosittelit, niin varmasti olen yhteydessä.

  VastaaPoista
 8. Boogie Zonea voin ainakin lämpimästi suositella! Soittivat ystäviemme häissä viime vuonna. Todella lahjakkaita nuoria muusikoita ja hyvää tanssimusiikkia. Bändin laulaja esitti myös kirkossa You raise me up -biisin ja sai jopa sulhasen kavereiden silmäkulmat kostumaan. Aivan mieletön lauluääni! :)

  VastaaPoista
 9. Onerva oli ainakin todella mahtava hääbändituttavuus. Luotettavaa, monipuolista ja joka euron väärti.

  "Onerva on kattavasti monet eri tyylilajit hallitseva coverbändi joka esiintyy ympäri Suomea erilaisissa juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa. Bändi koostuu monipuolisista ammattimuusikosta, jotka takaavat ainutlaatuisen viihde- ja musiikkikokemuksen tapahtumaan kuin tapahtumaan.

  Muuntautumiskykyinen Onerva soittaa niin tyylikkäät tanssikappaleet, kuin iskevät soul-, jazz-, poprock,- sekä discohitit joko retrotunnelmissa vanhan ajan – tai tämän päivän tyyliin. Onerva osaa toteuttaa toivekappaleesi, taata hyvän meiningin ja luoda tunnelmaa vaikka loihtimalla taustamusiikin tilaisuuksiisi."

  Bändin kotisivut tässä:

  http://onervaband.wordpress.com/


  Mari

  VastaaPoista