keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Morsiandieetti alkakoon!

Tapasin tänään ensimmäisen kerran personal trainerini!!
Kyllä, haluan tuloksia! Tähän apuun tuli coach, jonka avulla olen hääpäivänäni tyytyväinen itseeni.

Kävimme tapaamisessa läpi lähtötilannetta, tavoitteita ja aikataulua.
Alustaviksi tavoitteiksi asetimme:
- yleinen energiatason kasvattaminen
- laihtuminen -10kg
- pömppömahan hävittäminen
- käsien kiinteyttäminen
- ryhdin parantaminen
Tämän vuoden aikana pyrimme saamaan painon laskuun (-2kg/kk) ja ensi vuoden puolella keskitymme kiinteytymiseen, käsivarsien kiinteyttämiseen ja yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon.

Nyt pidän viikon ajan ruokapäiväkirjaa. Ja en saa kuulemma kaunistella tilannetta. Sen jälkeen katsomme miten uusiksi tämän morsiamen ruokavalio menee. Kuten Personal trainer sanoi, että ensimmäiseksi on tärkeintä saada ruokavalio kuntoon ja sen jälkeen tulee liikunta.

Luulen, että minulla on hyvät mahdollisuudet mahtua unelmieni hääpukuun motivoivan coachin avulla!

Jatkoa seuraa...

5 kommenttia:

 1. Upeaa, oot tosissaan ottanut asiaksesi :)))

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Itse olen jo pudottanut tuon kympin ja vähän päälle, kova kuntoilukuuri on menossa, mutta ei pelkästään häiden takia. Itse asiassa häät ovat vain pieni lisäponsi, löysin itselleni todella kauniin puvun jossa olisin näyttänyt kauniilta vielä viisi kiloakin sitten, mutta aina parempi jos hiukan laihtuu ja etenkin kiinteytyy ja muokkautuu. Olen itse entinen puoliammattilainen fitnesissä, joten en tarvitse personal traineria, mutta sellaisesta on varmasti paljon hyötyä.

  VastaaPoista
 3. kiitos kannustuksesta! Olen ihan samoilla linjoilla kanssasi Bride, että häät on vaan yksi hyvä motivaattori. Itselläni toiveena päästä niihin mittoihin, joissa joskus vuosi sitten vielä oli ja tietysti yleinen hyvinvointi on tämän projektin tärkein tavoite.

  VastaaPoista
 4. Tosi paljon tsemppiä! Kun itse laihduin muutamia vuosia sitten, elämänlaatu parani huomattavasti: oli enemmän energiaa ja itsetunto parani! Joten ei se tosiaan ole satsaus pelkästään häihin, vaan koko elämään! :)

  VastaaPoista
 5. Hei tsemppiä treeniin!

  Itsekin olen menossa vuoden päästä naimisiin ja pitäisi hiukkasen kiinteytyä... Lähinnä tuon pömppiksen haluaisin pois, vaikka miehen mielestä siinä onkin hyvä leputella väsynyttä päätä. :D

  Jaathan trainerin vinkkejä tänne blogiinkin?

  Oman hääpalstani löydät Lilystä: http://www.lily.fi/palsta/were-getting-married

  VastaaPoista